Going Out

Epson vă invită la expoziția de fotografie „Madagascar”

Epson este partener al Institutului Maghiar din București, Balassi, în cadrul expoziției de fotografie „Madagascar”. Expoziția cuprinde 60 de fotografii reprezentative, care surprind viața și peisajele Republicii Madagascar, realizate de blogger-ul  pasionat de fotografie și călătorii, Zoltán Márton. Acesta a refăcut o parte din călătoria lui Benyovszky Móric, explorator maghiar din secolul al XVIII-lea, proclamat de băștinași primul rege malgaș.

Expoziția surprinde momente din viața de zi cu zi a locuitorilor celei de-a patra insule ca mărime din lume, precum și peisajele sălbatice și specii de animalele specifice acestei zone. Republica Madagascar este mediul natural pentru 5% din totalul speciilor de plante și animale, dintre care 80% sunt unice în lume.

Epson_L1800
Epson_L1800

Fotografiile au fost tipărite cu ajutorul imprimantei foto Epson L1800, primul model cu sistem integrat de cerneală care poate imprima pe hârtie de dimensiunea A3+. Epson L1800 folosește șase culori, este proiectată pentru a tipări la costuri minime și este destinată, în principal, celor care au nevoie de un volum mare de imprimare cum sunt fotografii, agențiile de publicitate și companiile mici și medii.

Rezervorul cu cerneală este complet integrat în imprimantă, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o tipărire color fiabilă, fără murdăria sau complicaţiile asociate adesea cu sistemele de reumplere neoriginale şi cu sistemele de recipiente de cerneală de la terţi.

Imprimanta Epson L1800 dispune de o garanție de 12 luni (sau de 30.000 pagini) şi asistenţă tehnică, astfel încât utilizatorii beneficiază de asistență specializată în orice situație vor avea nevoie.

În plus, modelul L1800 poate printa până la 1.500 de fotografii color  sau 2.600 de pagini cu text alb-negru și 4.700 de pagini cu text color, fără a avea nevoie de reumplere. Epson L1800 este opţiunea ideală pentru imprimarea unei expoziţii foto de tipul cele găzduite de Institutul Maghiar din București.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button