Going OutLife&Style

Energie, hituri cantate la unison si mii de maini in aer la concertul aniversar “Ca La 20 de ani”, sustinut de catre Voltaj

Concertul de la finalul lunii noiembrie de la Sala Polivalenta a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cantat alaturi de Voltaj cele mai iubite hituri ale trupei. 

Evenimentul, o impresionanta desfasurare de forte, a prezentat publicului printr-un show multimedia care imbina elemente grafice si video cu jocuri de lumini si o scenografie atent creata, cele mai iubite piese ale ultimilor ani printre care „Albinuta”, „Si ce”,  Pic, pic” si „Ca la 20 de ani”.

In plus, trupa a cantat pe scena Salii Polivalente alaturi de Loredana Groza cel mai recent single al lor, „Dependenta mea”, piesa ce se regaseste pe cel mai recent material discografic, „Ca la 20 de ani”.

„O Sala Polivalenta arhiplina, un public care a avut o energie ca la 20 de ani si niste invitati superbi: Loredana, Cornel Ilie si Carla Stefani. Nici nu gasesc cuvinte destule si cuprinzatoare pentru cat de frumos a fost! E un cadou superb pe care l-am primit la aniversarea primilor nostri 20 de ani si o incheiere excelenta a turneului national „Ca la 20 de ani”. Am lansat si un album nou, am filmat videoclipul urmatorului nostru single intitulat „Om”, o seara PERFECTA! Le multumim din suflet tururor celor care au fost acolo pentru atmosfera extraordinara pe care au facut-o!”, marturiseste Calin Goia.

Albumul „Ca la 20 de ani” este disponibil in magazinele de specialitate Muzica, reteaua Carturesti si online pe www.emag.ro . Pe cel mai recent material discografic se regasesc 10 piese, dintre care putem aminti „Las tot”, „Cred ca-s hip”(feat. Noaptea Tarziu), „Dependenta mea” (feat. Loredana), „Amprente”, dar si „Nu-s ala eu” si „Om”.

Concertul din 27 noiembrie din Bucuresti a facut parte din turneul national aniversar „Ca la 20 de ani”, care a avut loc in orase precum Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Timisoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamt si Braila.

In 2016, VOLTAJ a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alaturi de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”. Hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, “Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP”, apoi a lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati, cursanti ai scolilor de muzica Voltaj Academy, single-ul si clipul “Dincolo de stele”.

Anul trecut, in prag de sarbatori, VOLTAJ si Andra au colaborat pentru “Nu doar de ziua mea”, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca. In noiembrie 2018, a lansat “Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale carei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului. Vara aceasta, trupa a cantat pe o barca in parcarea unui complex de birouri si a lansat „Las tot”, un indemn la relaxare, distractie si vacanta.

Foto: Alexandru Constantin pentru VoltzMedia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button