Life&StyleMedia

Emisiunea “Pe bune?!” pregateste un nou sezon !

Emisiunea Pe bune?! pregătește un nou sezon amuzant și imprevizibil, iar căpitanii de echipă se vor lupta aprig să câștige, alături de invitații din fiecare ediție.

Pentru noul sezon, cei doi căpitani fac echipă cu telespectatorii, pentru a găsi cele mai nebune întrebări care să fie folosite în emisiune!

Telespectatorii trebuie să propună cele mai neobișnuite subiecte sau întrebări pentru emisiune, iar dacă ideile lor sunt atât de bune încât să-i facă pe producătorii show-ului să spună: ”Pe bune?!”, căpitanii și invitații lor le vor juca în emisiune, iar cei de la care au plecat aceste propuneri vor fi de față, în platou, la cel mai trăsnit quiz-show din România. Înscrierile sunt disponibile pe site-ul pebune.protv.ro până luni, 20 ianuarie 2020.

În fiecare ediție Pe bune?!, cele două echipe formate din căpitani și câte un invitat special răspund la un set de întrebări neobișnuite, iar apoi își pot paria toți banii adunați până atunci. Astfel, un răspuns corect poate dubla suma, iar unul greșit îi poate lăsa în final fără niciun ban.

Câștigă echipa cu cei mai mulți bani în cont, iar aceștia se împart în mod egal susținătorilor echipei câștigătoare. Iar tu poți fi unul dintre cei care pleacă acasă cu bani în buzunar din platoul emisiunii, dacă participi la concurs și pui cele mai nebune întrebări.

În emisiunea Pe bune?! poți afla o mulțime de lucruri inedite, poți fi surprins de răspunsuri și reacții fabuloase și poți spune de fiecare dată cu uimire: Pe bune?!, numai la PRO TV!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button