BeautyLife&Style

Elysee se reinventeaza!

ELYSEE Marriott 1 (1)“Change is the law of Life. And those who look only to the past and present are certain to miss the future” John F. Kennedy

In urma unui proces amplu de rebranding, la care a lucrat timp de 6 luni o echipa de peste 30 de profesionisti, noua imagine Elysee a fost facuta publica in cadrul unui eveniment organizat in cadrul Marriott Avenue in parteneriat cu Mastercard Elite.

Noua imagine Elysee cuprinde doua elemente cu un puternic simbolism, The Golden Angel  si sloganul  “Inspiring Senses” ce  pastreaza traditia si filosofia Elysee, dar ii adauga un plus de rafinament si  contemporaneitate.

Cristina Balan, managing director Elysee Concept: “Dupa 5 ani in care Elysee s-a impus pe piata parfumeriei exclusiviste, aceasta nevoie de schimbare a venit in mod firesc din dorinta de a oferi Clientilor nostri un plus de emotie in experienta pe care o traiesc calcand pragul magazinelor Elysee dar si un cadru de expunere imbunatatit brandurilor pe care le reprezentam. Aceasta schimbare de imagine aduce prospetime si modernitate, insa fara a afecta atributele de eleganta, lux si exclusivitate specifice Elysee”

Noul slogan “Inspiring Senses” afirma intentia noastra de a oferi un portofoliu complet de produse de parfumerie, cosmetica si make-up impreuna cu servicii de infrumusetare si well beeing.

Colegii nostri de la United Media au fost cei care au reusit sa ne convinga ca pot materializa  intr-o noua identitate promisiunea brandului Elysee – aceea de a oferi iubitorilor de parfumuri si de produse cosmetice exclusiviste o profunda incantare  a simturilor..

Inspiring Senses … Inspiring You!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button