BeautyLife&Style

Elysee Concept lanseaza OPUS VIII, ultimul volum din “The Library Collection”

Opus VIII Bottle & Box CutoutElysee Concept lanseaza in exclusivitate parfumul Opus VIII si va invita intr-o calatorie misterioasa, la granita dintre adevar si perceptie.  Ultimul volum din “The Library Collection”, al casei Amouage,  reprezinta o explorare expresiva a dialogului subconstient dintre iluzie si realitate. 

Special conceput pentru cunoscatorul de parfumuri, indiferent de varsta sau gen, Opus VIII este un parfum floral lemnos, alcatuit din cele mai pretioase ingrediente, provenite din toate colturile lumii. Iasomia Sambac din India, ylang-ylang din Insulele Comore si flori de portocal din Maroc dezvaluie aura pura din notele de varf, iar sofranul, ghimbirul si tamaia evoca o profunzime abstracta si, in acelasi timp, intriganta; valul supranatural de eleganta si lux strabate structura complexa a parfumului cu o intensitate intunecata conferita de benzoe, balsam, dafin si vetiver.

In viziunea lui Cristopher Chong, directorul de creatie Amouage, fiecare versiune individuala a realitatii are la baza perceptia proprie.

Sticla alba, cu particule de aur incorporate, simbolizeaza aura de iluminare prin cunoastere a parfumului. Cutia in forma unui volum de carte are un model alb-negru  floral tip Toile de Jouy, cu o adancitura a sticlei ce creaza iluzia de tridimensionalitate.

Opus VIII Bottle & Stand CutoutOpus VIII – continuarea pelerinajului cunoasterii redat prin miros de “The Library Collection” – demoleaza si reintrupeaza conventiile pentru a construi viziunea proprie a adevarului.

“The Library Collection” este un omagiu poetic adus artei de a trai. Fiecarui parfum i s-a dat un “cod”, un numar opus, ce ii reflecta statusul de opera completa in cadrul unei adevarate colectii. Fiecare fragranta, evolueaza diferit, reprezentand o calatorie de descoperire a cunoasterii. Fiecare isi spune propria poveste, iar impreuna alcatuiesc un univers aparte. Parfumurile pot fi folosite fie individual, fie in layering, dezvaluindu-si mereu alte si alte fatete.

Casa de parfumuri Amouage a fost infiintata acum 25 de ani la cererea Sultanului Omanului, spre a reprezenta un dar regal, inegalabil, creat special pentru a fi “cadoul Sultanului din Oman”. Amouage continua sa fie una din cele mai prestigioase case de parfumerie din lume, cautata de catre cei mai sofisticati iubitori de parfumuri.

Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysee isi propune sa aduca in Romania adevaratele puncte de reper ale acestei minunate arte. In portofoliul Elysee Concept se regasesc peste 40 de branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, distribuite in regim de exclusivitate in Romania, Bulgaria, Ungaria, printre care si esente rare, aflate pe lista de asteptare in tari din intreaga lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button