Parenting

elefant.ro a lansat plata RCA online

Posesorii de autovehicule își pot încheia acum asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) pe website-ul elefant.ro, folosind o interfață foarte intuitivă și prietenoasă.

Începând de astăzi, 4 iunie 2013, până în data de 27 noiembrie 2013 inclusiv, fiecare utilizator care încheie o asigurare de răspundere civilă auto va beneficia de un discount de 5% la achiziționarea poliței RCA de pe elefant.ro.

Lansarea categoriei de asigurări este încă un pas pe care www.elefant.ro îl face spre diversificare. În afara asigurării online RCA pregătim și alte servicii din aceeași sferă care să îmbunătățească semnificativ viața clienților elefant.ro. Vor putea să cumpere rapid, comod și în siguranță cât mai multe produse și servicii de care au nevoie zilnic“

Cristian Herghelegiu, CEO la elefant.ro

Polițele de asigurare RCA comercializate online vor fi livrate prin curier, la adresa specificată de cumpărător și au același regim legal ca și polițele încheiate la un intermediar de asigurări tradițional.

Obiectivul nostru este să devenim principalul furnizor de servicii pentru piața de asigurări online Investiția pe care am făcut-o acum vine să reconfirme potențialul pieței de asigurări online din România, estimată la circa 45 mil. euro. Una dintre noutățile proiectului este de a oferi clientului o cât mai mare transparență în achiziționarea serviciilor de asigurare”

Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker

elefant.ro a intrat recent și pe piața de flash sales, evaluată la 55-60 milioane de euro, fiind primul jucător ce oferă campanii de reduceri cu durată limitată (flash) la categoria carte. Sub denumirea Happy Days, elefant.ro propune în fiecare zi o campanie flash, cu reduceri de până la 75% la titluri atractive din literatura universală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button