FashionParenting

Echipamentele sportive X-BIONIC, in premiera in Romania in cadrul MODEXPO

XbionicFinalul lunii septembrie aduce in cadrul pavilionului expozitional ROMEXPO unul din cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din Romania.

Astfel, intre 26 si 29 septembrie MODEXPO – Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii, isi asteapta vizitatorii pentru patru zile pline de premiere si reduceri substantiale.

Una dintre exlusivitatile editiei din acest an este reprezentata de prezenta prima data in tara noastra a produselelor liderului mondial in materie de imbracaminte specifica: X-BIONIC – imbracaminte pentru sportivii de performanta dar si pentru cei pasionati si care dedica timp sporturilor in general. Produse pentru alergare, trecking, ciclism, fitness, sporturi de iarna, moto si vanatoare, pentru atleti barbati, femei si copii, vor fi de gasit la standul Ziper Sport, importatorul local al companiei elvetiene.

Produsele X – Bionic sunt folosite de cei mai buni sportivi ai lumii, acestea avand la baza o tehnologie avansata care le permite sa sustina efortul fizic si sa imbunatateasca performanta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button