Parenting

Dunlop susține Campionatul European Honda 150

TyreCropDunlop va furniza anvelopele pentru noul sezon al Campionatului European Honda 150. Această competiție este noua clasă suport pentru juniori din cadrul Campionatului Mondial de Motorcross FIM și reprezintă o scenă pentru tinerele talente de peste tot din lume. Piloții de motorscross cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani vor concura la cinci etape pe o Honda CRF 150 R identică. Prima etapă va avea loc la Ernée, în Franța, pe 9 iunie. 

După doi ani de colaborare fructuoasă cu Honda în MX1, o nouă oportunitate de a lucra împreună a apărut odată cu Campionatul European Honda 150cc, ce oferă tinerilor piloți talentați șansa de a-și demonstra abilitățile pe scena internațională, iar viitorilor piloți Honda/Dunlop din MX1 o posibilitate reală de susținere. Odată relațiile de colaborare fiind formate, iar încrederea în talentele din campionatul la clasa 150cc stabilită, o reîntoarcere completă la MX2 poate deveni o opțiune și pentru o colaborare continuă cu MX1.

Este extraordinar că Dunlop își extinde susținerea pentru proiectele Honda din MX1, ca principală preocupare pentru dezvoltare, venind astfel în continuarea programului nostru de susținere pentru juniori. Noi credem că este important să susținem tinerii piloți pe măsură ce aceștia confirmă la clasa lor, și sperăm să avem un viitor campion din aceste serii. Evident, piloții aleargă pe pistele Grand Prix, și de aceea este imperativ ca ei să aibă anvelope de calitate pentru a-și desăvârși abilitățile, și suntem încântați că Dunlop a fost de acord să furnizeze acestor piloți variante de anvelope pentru toate cele cinci etape ale seriei.”

Roger Harvey, Manager Honda pentru Curse Off-Road Europa

La rândul său, Sharon Antonaros, Director Dunlop Motorcycle EMEA susține că astfel este oferită o nouă oportunitate pentru a înțelege noile generații din motocross – piloți de vârste diferite, cu diferite stiluri de condus, împreună cu o nouă evoluție a cerințelor pe pistă.

Este o mare oportunitate pentru a consolida colaborarea noastră cu Honda și pentru a detecta tinere talente care în cele din urmă să devină viitori campioni mondiali. Cu toate că nu suntem prezenți în MX2, credem în tineret și ne-ar face plăcere să oferim talentelor pe care le descoperim aici susținerea de care au nevoie pe parcursul carierei lor. Aceasta ar putea chiar să ne ducă înapoi la MX2, pentru a merge alături de acei piloți în parcursul lor către MX1. În termeni de dezvoltare a anvelopelor, aceasta poate fi de asemenea util pentru a înțelege nevoile piloților de diferite vârste. Suntem foarte entuziaști în privința intrării în acest nou campionat împreună cu Honda și în găsirea starurilor de mâine.”

Sharon Antonaros, Director Dunlop Motorcycle EMEA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button