BeautyBusinessInvestitiiLife&Style

Douglas România a deschis primul magazin din Brăila, în Brăila Mall

Odată cu inaugurarea magazinului din Brăila Mall, Douglas, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse de frumusețe premium din Europa, atinge pragul de 30 de magazine fizice deschise în România. Conform planului de expansiune pentru anul 2019, au fost lansate în luna noiembrie și magazinele Douglas din Sibiu Promenada și Suceava Iulius Mall.

Cu o suprafață de 150 mp, magazinul Douglas din Brăila Mall vine în întâmpinarea clienților cu o diversitate de produse cosmetice și parfumerie aparținând celor mai apreciate branduri de pe piață, branduri exclusive sau de nișă, oferte promoționale și un întreg univers de seturi și produse festive, pentru cadourile de Sărbători.

„2019 a  însemnat pentru Douglas România deschiderea celei mai mari parfumerii din România, cu o suprafață de 600mp – la Timișoara, în cadrul Iulius Town, lansarea  a încă 3 magazine în Sibiu, Suceava și Brăila. În total – o rețea de 30 de magazine fizice și 1 magazin online ce oferă experiențe de shopping complete pentru clienții noștri, cu zone dedicate de testare a serviciilor și grupări de produse în funcție de ritualurile de îngrijire. Per ansamblu, îndeplinirea strategiei #forwardbeauty, ce vizează expansiunea, dezvoltarea portofoliului de produse și noi servicii, investiția în magazine concept,  a marcat anul 2019 și stă la baza planurilor noastre pentru anul următor”, a declarat Lavinia Ivas, Director General Douglas România.

Și în magazinul din Brăila este implementat noul concept de prezentare a produselor, bazat pe expunerea acestora în ritualuri de îngrijire dedicate unor nevoi specifice, permițând astfel clienților o testare rapidă și o identificare mai ușoară a produselor potrivite lor.

Prin deschiderea acestui magazin, consumatorii pot găsi acum în orașul lor produsele unor branduri de îngrijire și machiaj precum – Rituals, Mario Bădescu, Ecooking, Hey Honey, Eisenberg Paris, Teaology, Missha, Neogen, Dr. Renaud, E.L.F., dar și parfumerie de nișă – Xerjoff, Atkinsons London, The Merchant of Venice, TOCCA, Zarkoperfume, By Terry, Eisenberg Paris, Le Couvent Maison de Parfum.

Pentru finalul anului 2019, Douglas a pregătit un adevărat univers al cadourilor de Crăciun, printr-o colecție amplă de produse și seturi de bestsellers de îngrijire, machiaj și parfumerie în ediție limitată, în ambalaje festive dedicate Sărbătorilor de iarnă.

De la intrarea pe piața locală în 2007, Douglas operează 30 de magazine fizice în 16 orașe din România, precum și un magazin online.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button