GadgetSmartphoneTablete

Digi Mobil creşte vitezele de acces la internetul mobil in 25 de oraşe din România

DIGI (27)Începând cu luna martie, RCS & RDS creşte vitezele de acces la internet în reţeaua Digi Mobil, la 21,6 Mbps pentru descărcare şi la 5,8 Mbps pentru încărcare, prin tehnologia 3G, în Bucureşti şi în 24 de oraşe din ţară.

Creşterea vitezelor la internet în reţeaua Digi Mobil ce permite viteze de descărcare de până la 21,6 Mbps şi de 5,8 Mbps pentru încărcare, va fi disponibilă, în prima etapă, în oraşele: Constanţa şi staţiunile de pe litoralul românesc, Iaşi, Galaţi, Brăila, Piteşti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacău şi Vaslui.

În a doua etapă, care se va încheia până la finalul lunii martie, creşterile de viteză vor fi accesibile şi în Bucureşti, Ilfov, Braşov, Cluj, Timişoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Ploieşti, Reşiţa, Slatina, Târgu Jiu.

Noile viteze de transfer de 21,6 Mbps pentru download şi 5,8 Mbps pentru upload sunt disponibile prin tehnologia 3G, atât în banda de frecvenţă de 2100 Mhz, cât şi în banda de 900 Mhz, pentru o accesibilitate şi o calitate cât mai bună a serviciilor de date mobile, în ariile acoperite de reţeaua proprie Digi Mobil.

În acelaşi timp, RCS & RDS continuă în 2015 investiţiile semnificative în extinderea propriei reţele mobile în banda de frecvenţă de 900 Mhz, atât în zonele acoperite în prezent în banda de frecvenţă de 2100 Mhz, cât şi în zone noi.

Digi Mobil le oferă clienţilor săi o gamă variată de abonamente, cu preţuri începând de la 2 euro/luna (TVA inclusă) până la 10 euro (TVA inclusă), respectiv 8 euro/lună (TVA inclusă) în cazul portarii numărului de telefon în reţeaua Digi Mobil.

Clienţii care doresc să beneficieze de convorbiri nelimitate incluse pot opta pentru abonamentul Optim Nelimitat care include minute nelimitate în orice reţea naţională şi în reţele internaţionale fixe, plus internet mobil nelimitat în reţeaua Digi, începând de la 4 Euro/luna (TVA inclusă). Toate abonamentele de telefonie mobilă includ internet trafic nelimitat de date în reţeaua Digi Mobil.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button