FashionTrends

Descoperă piesele Levi’s care îți vor transforma outfit-urile acestui sezon

Între tendințe și stil personal, ținute monocrome și stiluri îndrăznețe, Levi’s a elaborat o serie de articole vestimentare menite să ofere un refresh în materie de bun-gust și calitate a materialelor. Acestea au la bază un caracter flexibil, unde funcționalitatea și confortul se îmbină și creează piese ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în acest sezon.

Moda feminină

Când vine vorba de stilul feminin, acesta se remarcă printr-o abordare diversă, ce pune un accent puternic pe libertatea de exprimare printr-o apariție effortless. Piesele Levi’s sunt gândite pentru a fi utile în toate contextele în care te poți afla vreodată – e mai ușor să treci prin task-urile zilnice de la job dacă ai pe tine o pereche de 501, asortați fie cu o vestă din denim SX Vest sau o bluză Graphic Rue Crewneck.

Sau, gândește-te cât timp trebuia să cauți outfit-ul perfect pentru o simplă ieșire cu prietenii; acum, cu perechea de 80s Mum Short și cu o bluză Devin Blouse ești gata cât ai clipi – dacă îți dorești un plus de stil, adaugă bijuterii fine din argint și o pereche de sneakerși albi.

Deși Levi’s nu caută să creeze articole ce sunt conforme cu tendințele temporare, acestea reușesc să depășească barierele sociale, reflectând un spirit liber și rebel. Aici e vorba despre piese precum fusta din denim XS Skirt sau pantalonii scurți Skort, care oferă un twist senzațional denim-ului și te pun pe tine și ținuta ta în centrul atenției.

Moda masculină

Primăvara anului 2023 vine cu propuneri îndrăznețe în materie de culoare pentru stilul masculin. Piesa noastră preferată din această ultimă colecție Levi’s o reprezintă cămașa Sunset Camp Shirt care este în mod evident un element statement. Aceasta este perfectă pentru momentele în care îți dorești să-ți exprimi personalitatea la cote maxime, asortându-se impecabil cu o pereche de 501 într-o nuanță jucăușă de roșu.

Alt item care ne-a atras atenția este tricoul Slim Housemark Polo, ce vine într-o varietate de combinații. Croiala simplă și aspectul ușor croit  pe siluetă face ca acest articol să fie ideal zilelor când îți dorești să te prezinți cât mai lejer în orice context te-ai afla.

Acestea sunt doar o parte din articolele vestimentare din gama Levi’s ce trebuie să se regăsească în garderoba ta. Dacă ești dornic sau dornică să-ți reinventezi stilul și să-l aduci la complet alte standarde, vizitează levis.com.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button