EuropaTravelTrends

Descoperă farmecul Crăciunului în locații captivante

Dacă ești în pana de idei și vrei să te îmbarci într-o călătorie festivă de neuitat, către unele dintre cele mai încântătoare destinații din Europa, care să te aducă mai aproape de magia Crăciunului… nu dispera, există soluții!

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global[1], te invită să descoperi târgurile de Crăciun europene, fiecare cu farmecul și spiritul unice. Unde?

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BASEL: DIN 23 NOIEMBRIE PÂNĂ ÎN 23 DECEMBRIE

Descoperă spiritul Crăciunului în Basel, în timp ce te plimbi prin piețele sale încântătoare, pline de delicii festive. Intră în atmosfera veselă a orașului, răsfață-te cu bunătăți delicioase și cumpără cadouri unice de sărbători. Asigură-ți locurile de avion pentru doar 99 RON și lasă magia Crăciunului să înceapă.

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BERLIN: DIN 27 NOIEMBRIE PÂNĂ ÎN 31 DECEMBRIE

Berlinul prinde viață în perioada sărbătorilor cu un târg de Crăciun unică. Explorează piețele festive ale orașului, gustă din bunătățile tradiționale și bucură-te de decorațiunile strălucitoare. Rezervă-ți zborul pentru doar 69 RON și bucură-te de cadoul unui Crăciun berlinez.

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN BRUXELLES: DIN 24 NOIEMBRIE PÂNĂ ÎN 31 DECEMBRIE

Bruxelles-ul se transformă într-un tărâm al minunilor de iarnă în perioada sărbătorilor. Experimentează farmecul târgului său de Crăciun, cu luminile renumite, patinoarul și mâncărurile belgiene. Fă-ți sezonul mai luminos cu un zbor la 99 RON.

Bruxelles

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN COPENHAGA: DIN 17 NOIEMBRIE PÂNĂ ÎN 31 DECEMBRIE

Copenhaga este un oraș plin de veselie cu ocazia sărbătorilor, datorită târgului său de Crăciun. Plimbă-te pe străzile decorate, savurează un vin fiert și explorează meșteșugurile unice. Pentru doar 99 RON, fă din Copenhaga destinația vacanței tale de iarnă.

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN LUXEMBURG: DIN 24 NOIEMBRIE PÂNĂ ÎN 1 IANUARIE

Târgul de Crăciun din Luxemburg este o adevărată bijuterie, cunoscută pentru atmosferă și meșteșugurile artizanale. Bucură-te de festivități și creează-ți amintiri prețioase. Rezervă un zbor pentru doar 149 RON.

TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN LONDRA: DIN 17 NOIEMBRIE PÂNĂ LA 1 IANUARIE

Târgul de Crăciun din Londra uimește cu luminile sale, patinoarul și spiritul festiv. Explorează piețele, savurează o cacao caldă și bucură-te de o evadare magică de iarnă. Biletul tău pentru un Crăciun fermecător la Londra te așteaptă la prețul de 99 RON.

Pentru mai mult confort, Wizz Air oferă opțiunea unui Partener de călătorie flexibil. Acest serviciu îți oferă posibilitatea de a crea o nouă rezervare, fără a fi nevoie să adaugi toate numele pasagerilor în momentul rezervării, ceea ce îți permite planificarea mai ușoară a călătoriei, printr-o experiență mai flexibilă.

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 191 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 57,6 milioane de pasageri între octombrie 2022 – septembrie 2023. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea WIZZ.

Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2019 și 2023 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2021-2023 și a primit distincțiile „Airline Group of the Year for Global Environmental Sustainability” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022 și „Europe’s Leading Low-Cost Airline 2023” în cadrul World Travel Awards.

———————————————

[1] Conform CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button