Parenting

DERO a descoperit … Parfum de Bucurie!

Dero Parfum de BucurieCum miroase bucuria? A răsărit de soare? A chicot de copil într-un așternut cald și proaspăt? A zâmbetul cuiva drag? A seară de primăvară? DERO a descoperit că dacă amesteci o esenţă inspirată de flori de sânziene și roua zorilor cu un strop de fericire și de zâmbet curat de copil și apoi strecori, ici-colo, și un cadou minunat, obţii reţeta unică de Parfum de Bucurie!

DERO, unul dintre cele mai longevive branduri româneşti, ȋşi propune să îţi reamintească de bucuria inocentă a copilariei prin parfumul și culorile vibrante ale noului produs DERO 2in1 Parfum de Bucurie.

Cele două ingrediente pline de parfum – inspirate de flori de sânziene și roua zorilor, aduc în prim plan bucuria sinceră de copil care reușește să facă orice zi mult mai frumoasă. Fiecare atingere a hainelor spălate cu DERO Parfum de Bucurie îţi va aduce multe zâmbete și voioșie.

Campania este inspirată din parfumurile ce îţi învăluie simțurile și readuc copilaria plină de veselie în viața ta, oferindu-ţi prilejul de a trăi noi momente de bucurie.

 Astfel, atmosfera întregii campanii se conturează în jurul clipelor de bucurie copilărească, pe care noul DERO Parfum de Bucurie te face să le împărtășești cu cei dragi. Cu noul parfum jucăuș, colecția specială DERO Parfum de Bucurie îţi oferă posibilitatea de a descoperi bucuria proaspătă din fiecare pachet.

Dar bucuriile nu se opresc aici! 10 norocoși vor avea ocazia unei zile pline de răsfăț în stilul DERO. 2.000 de euro, o mașină doar la dispoziția lor și un șofer personal vor transforma o zi din viața câștigătorilor într-o experiență de neuitat.

Parfumul surprinzător al ediției limitate DERO Parfum de Bucurie este disponibil în pachete de câte 2, 4, 6 sau 8 kg și poate fi găsit în magazine, în perioada februarie – iulie 2014.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button