Health

DentaLife, prima clinică dentară din portofoliul MedLife

MedLife inaugurează o nouă linie de business și deschide, la București, prima clinică cu profil de medicină dentară a companiei. Clinica DentaLife oferă pacienților servicii medicale integrate multidisciplinare, sub același acoperiș. Astfel, existența unui sistem medical integrat, face posibilă colaborarea interdisciplinară între specialiști de medicină dentară, chirurgie oro-maxilo-facială, ORL sau neurologie, realizarea unor investigații paraclinice de laborator, precum și posibilitatea efectuării anumitor manevre chirurgicale – toate în același loc.

Structurată pe două nivele, respectiv o suprafață de 400 mp, Clinica DentaLife cuprinde patru cabinete medicale, o sală de mici intervenții și un departament de radiologie dentară – toate acestea fiind dotate cu aparatură premium. Valoarea investiției în noua clinică este de circa 500.000 euro. Unitatea pune la dispoziție pacienților, copii și adulți, următoarele servicii: stomatologie generală, chirurgie orală și oro-maxilo-facială, implantologie, protetică, endodonție, ortodonție, estetică dentară, stomatologie pediatrică, parodontologie, radiologie dentară, analize de laborator, precum și alte servicii conexe din sfera ORL, neurologie și dermatologie estetică.

Adițional serviciilor tradiționale de stomatologie, în cadrul clinicii DentaLife vor putea fi abordate tumori benigne și leziuni chistice cervico-faciale de mici dimensiuni, afecțiuni ale sinusului maxilar de cauză dentară, afecțiuni ale articulației temporo-mandibulare, nevralgia de trigemen. Pentru afecțiuni al căror tratament necesită anestezie generală, precum traumatisme cranio faciale, managementul chirurgical al cancerelor de buză, limbă, oase maxilare, glande salivare, pacienții vor putea opta pentru spitalele Life Memorial Hospital sau Spitalul de Pediatrie, ambele părți ale Sistemului MedLife.

stomatologie dentalife1

„DentaLife reprezintă pentru noi mai mult decât o nouă linie de business, este clinica în care vom oferi atât adulților, cât și copiilor servicii complete din sfera medicinei dentare, pornind de la consultații generale de stomatologie, la investigații paraclinice, radiologie dentară și intervenții chirurgicale. Noua clinică va deservi atât persoane fizice, cât și abonați, care vor avea la dispoziție pachete speciale. De asemenea, pe termen mediu și lung, vizăm inclusiv pacienți internaționali, care vor putea accesa serviciile noastre prin intermediul diviziei MedLife Internațional” – Mihai Marcu, Președinte CA MedLife

Clinica DentaLife este situată pe Bd. Dimitrie Cantemir nr. 1. Programul de funcționare este de luni până vineri de la 08:00 la 21:00 și sâmbăta de la 08:00 la 16:00, iar unitatea funcționează și în regim de urgențe.

cabinet stomatologie dentalife3

MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.

În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 13 Hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași și Constanța, 18 laboratoare proprii de analize, 7 unități spitalicești în București, Brașov, Craiova și Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecolgie, 3 maternități în București și în țară, 12 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 145 clinici medicale partenere din toată țara.

MedLife a finalizat în luna februarie a.c. achiziția a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odată cu această tranzacție, MedLife devine primul operator medical cu prezență în toate regiunile istorice ale țării, având amprentă națională.

Related Articles

One Comment

 1. Bună ziua

  Mă numesc Dan Ardelean și sunt administratorul societății Mineelli SRL din orașul Satu Mare.
  Am observat tendința dumneavoastră de a vă extinde și că nu aveți deschis un punct de lucru în orașul nostru, prin urmare am dori să vă propunem o ofertă de colaborare pe termen lung.

  Societatea noastră oferă spre închiriere un imboil în centrul orașului care se pretează nevoilor dumneavoastră pentru a vă desfășura activitatea.

  În cazul în care această propunere vă stârnește un minim interes ne puteți vizita site-ul web, http://www.mineelli.ro – Complex Comercial De Inchiriat – Str. N Golescu 25 – Satu Mare .

  Cu respect,
  Dan Ardelean
  Tel.: 0722.303.303
  S.C. MINEELLI S.R.L.

  Mineelli – Complex Comercial De Inchiriat – Str. N Golescu 25 – Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button