GadgetTrends

De la magneţi la broşuri color cu noul Xerox Color C60/C70

C70_Front_OHCF_StdFin-BMNoua imprimantă color de la Xerox, Xerox Color C60/C70, oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza aplicaţii foarte diverse, la o calitate excepţională şi cu posibilităţi de finisare avansate. Xerox Color C60/C70 este potrivită pentru orice mediu de imprimare, de la afişe, cărţi de vizită, autocolante pentru vitrine, etichete şi până la materiale sintetice din poliester.

Echipamentul are o viteză de imprimare de până la 60/70 de pagini color pe minut şi de până la 65/75 de pagini alb/negru pe minut. De asemenea, Xerox Color C60/C70 oferă o calitate foarte bună a imaginilor, având o rezoluţie de 2400 x 2400 dpi. La acestea se adaugă o serie de opțiuni de finisare integrate, cum ar fi posibilitatea de capsare, perforare, pliere şi tăiere.

“Segmentul reprezentat de tiparul digital este într-o continuă efervescenţă, apar mereu noi aplicaţii şi modalităţi de a folosi culorile, materialele de imprimare şi opţiunile de finisare”, afirmă Adrian Chebleș, PSG Produc Manager, Xerox România. “Imprimanta Xerox Color C60/C70 simplifică procesele de captare, editare şi stocare a documentelor, oferind toate instrumentele de care utilizatorii au nevoie pentru a realiza lucrări de cea mai bună calitate.”

C70_CoverO premieră pentru un dispozitiv din această categorie, Xerox Color C60/C70 tipăreşte pe diverse tipuri de hârtie texturată, dând posibilitatea utilizatorilor să realizeze aplicaţii unice. De asemenea, imprimanta foloseşte toner cu tehnologie de topire la temperatură scăzută, Xerox Emulation Aggregation (EA) Toner, astfel încât utilizatorii pot efectua lucrări şi pe suporturi de imprimare noi, precum materiale sintetice digitale, poliester etc.

În plus, una din cele mai importante inovaţii o reprezintă noua funcţie SIQA (simple image quality adjustment). Cu ajutorul ei, procesul de reglare a registraţiei este automatizat, foarte simplu de folosit, chiar şi de către utilizatorii mai puţin experimentaţi. Tot cu ajutorul funcţiei SIQA, utilizatorii pot realiza corecţiile de variaţie a densităţii în coală. Astfel, datorită procesului semi-automat de reglare a densităţii, pauzele de funcţionare şi apelurile de asistenţă sunt reduse semnificativ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button