BusinessCompanii

CX-5, cel mai bine vândut model Mazda în primele două luni din 2014

mazda 2014În februarie 2014 Mazda a avut o cotă de piaţă record de 2,4% pe segmentul autoturismelor de import conform înmatriculărilor. Cele mai bine vândute au fost modele CX-5, Mazda6 şi Mazda3.

Mazda a înregistrat o nouă performanţă, raportând o cotă de piaţă record de 2,4% în februarie pe segmentul autoturismelor de import conform înmatriculărilor din România. În perioada ianuarie-februarie 2014, cota de piaţă a fost de 2,1%.

Cel mai bine vândut model în primele două luni ale anului a fost CX-5, 37% din vânzări, urmat de Mazda6 (33%) şi Mazda3 (28% din vânzări).

“Rezultatele record din februarie vin ca o continuare a succesului Mazda din 2013, când am raportat o creştere cu 38% a vânzărilor în România”

Dragoş Grapinoiu, Marketing Manager Mazda România

Modele Mazda sunt apreciate pentru tehnologia SKYACTIV şi design-ul “KODO – Soul of Motion”, elementele definitorii ale acestei noii generaţii de autoturisme. Construite sub conceptul “Sustainable Zoom-Zoom”, automobilele combină design-ul unic şi economia impresionantă de combustibil cu o performanţă şi siguranţă excepţionale. Toate acestea alături de plăcerea de a conduce şi încrederea specifice Mazda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button