Destinatia saptamanii

Curse cu FlyLili spre insula Menorca din Spania

Turoperatorul Tourist Advisor, operatorul Aerian FlyLili și Aeroportul Băneasa au anunțat lansarea unui nou lant de curse charter pentru vacanțe, care va conecta Bucureștiul cu frumoasa insulă Menorca din Spania.

Această inițiativă reprezintă o oportunitate deosebită pentru pasagerii din București (si nu numai) de a experimenta și de a se bucura de toate bogățiile pe care Menorca le oferă.

Obiectivul principal al acestui lant de curse charter este de a prezenta Menorca ca o nouă și incitantă destinație pentru călătoriile din România. Cu această lansare, turiștii români vor avea acces la o experiență de vacanță de neuitat, asigurându-li-se toate serviciile turistice necesare și o gamă variată de activități extra pentru a completa vacanța lor.

Această colaborare între Tourist Advisor, FlyLili și Aeroportul Băneasa vine să ofere pasagerilor un avantaj distinct față de alternativele de transport obișnuite. Flota companiei aeriene FlyLili dedicată operațiunilor charter include aeronave de tip Airbus A320. Pasagerii se vor bucura de un zbor într-o cabina spațioasa, un confort sporit pe toată durata călătoriei lor către Menorca și un pachet care include servicii precum light catering la bord și un magazin inflight.

Cu planuri de extindere anuală, acest lant de curse charter va oferi noi puncte de plecare din România în următorii patru ani, extinzând astfel posibilitățile de călătorie pentru pasageri. Această inițiativă va facilita fluxul de turiști români în Menorca și va diversifica oferta de servicii turistice cu destinația Spania.

Alegerea insulei Menorca ca destinație pentru acest lant de curse charter a fost determinată de unicitatea sa pe piața din România, calitatea serviciilor oferite, și de oportunitățile variate de relaxare pe care le oferă într-un mediu prietenos. Insula este o rezervație a biosferei UNESCO, oferind numeroase plaje, golfuri, relicve istorice și posibilități de agroturism.

Această colaborare va aduce beneficii semnificative, îmbogățind oferta de servicii turistice pentru Spania și promovând o colaborare mai strânsă între companiile din industria turismului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button