City BreakGoing OutLife&StyleRomânia meaTrends by M

Cum te relaxezi ca #turist in #Bucuresti?

Orice inceput de an este greu. Sau cel putin asa il percepem noi. Si cum incercam sa gasim tot timpul metode de a iesi din rutina zilnica si a incepe saptamana fresh, ne-am propus ca primul weekend de #turist in #Bucuresti trebuie sa fie unul de rasfat. Ce am ales sa facem pentru a ne relaxa? Iata trei activitati pe care noi le-am incercat si ne-au adus starea de zen.

Pentru inceput, ne-am rezervat o noapte la un hotel. Am ales Hotel Courtyard by Marriot. Un hotel recent deschis, cu aer modern si  cozy. Pentru noi, o noapte petrecuta undeva, in afara casei, este un prilej de  a iesi din rutina. Dar si o gura de aer. Cum spuneam, am ales ceva pe placul nostru: ceva nou, cu mobilier modern, un loc in care sa ne simtim bine si unde sa ne relaxam.

Un hotel care pune la dispozitia oaspetilor 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce imbina confortul si functionalitatea intr-o ambianta moderna. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare si scaune ergonomice, ceea ce le transforma intr-un spatiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 sali de conferinta, ce pot gazdui in total 538 de persoane.

Courtyard Bucharest Floreasca mai pune la dispozitia clientilor un centru de conferinte, o sala de fitness, un magazin deschis 24/7 – The Market -, precum si parcare subterana. Ce mai e de spus, doar faptul ca Courtyard este cel mai extins brand din categoria Classic Select a portofoliului Marriott.

Cum arată primul hotel Courtyard By Marriott din Romania – Galerie FOTO

Dar, un rasfat nu poate fi complet fara cateva ore petrecute le spa. Cum hotelul nu dispune de spa, de data aceasta am ales Belle Masion Spa. Un pachet de relaxare in cuplu: Happy Hearts. Astfel, am inceput cu un rasfat al talpilor, ce presupune o baie calda cu felii de portocala si ansason stelat. Dar si un masaj de presopunctura. Dupa doar cateva minute, iti simti picioarele asa usoare, incat simti ca plutesti.

Relaxarea nu se opreste, insa, aici. Am continuat cu un masaj aromoterapeutic cu flori de portocal. 40 de minute de masaj detensionant cu ulei cald de flori de portocal ce te duce instant cu gandul la o insula insorita din Sicilia. Iar apoi, 10 minute de masaj la scalp, ce elimina orice tensiune si iti armonizeaza gandurile. In timpul acestui masaj, ne-au fost impachetate  talpile cu unt de shea si portocala.

O stare de bine dupa tot acest masaj, incat nu ne venea sa ne mai ridicam de pe masa. Si totusi, ne mai astepta un ritual. Un Jacuzzi plin cu spuma, unde sa lenevim 30 minute sis a savuram un ceai bun si chipsuri cu ciocolata. Un rasfat si un mix de terapii pe care vi-l recomandam si voua cel putin odata la 3 luni.

Cum Bucurestiul este in topul capitalelor europene unde spatiile de retail sunt la ordinea zilei, o sesiune de shopping in perioada de promotii este intodeauna binevenita. Si relaxanta. Pentru mine, cel putin. Dar si pentru Marian a fost. Si uite asa, noi ne-am dedicat timpul pe cumparaturi home&deco.

Si cum proiectul #mihaelagateste continua, trebuie si un set-up dragut si diversificat pentru pranzurile de duminica, ce sunt serivite alaturi de prieteni. Asa ca ne-am intors acasa cu rucsacele pline de vase, farfurii si naproane. Si nu doar cu atat.

Trebuie sa stiti ca in tot acest timp am trecut si pe la 3 restaurante din Bucuresti. Am scris separat despre ele si…

le recomandam cu drag!

Trei restaurante ideale pentru un #Turist in #Bucuresti

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button