Going OutLife&StyleParenting

Cum faci o nuntă în 80 de zile; maraton matrimonial online!

Perioada fierbinte a anului pentru perechile care iau decizia să se căsătorească durează din mai până în august, majoritatea cuplurilor programându-și nunta în această perioadă. Mirele și mireasa sunt, în numeroase cazuri, prea ocupați pentru a planifica toate detaliile din timp, motiv pentru care magazinele online, întotdeauna la îndemană, le pot fi de un real ajutor. Experții celui mai mare sistem de plăți online, PayPal, dau câteva sfaturi despre cum poți organiza o nuntă de la zero, în ultimul moment, folosind internetul.

De ce să cumperi online? Pentru că ai posibilitatea să compari mii de prețuri și produse și poți face asta lejer și convenabil, economisind timp. Un studiu recent arată că 78% dintre cupluri apelează la internet pentru a localiza produse și servicii necesare nunții, dar și pentru a consulta site-uri dedicate nunților și mireselor (76%) și reviste specializate (61%). Cu toate acestea, cuplurile acordă atenție și recomandărilor prietenilor sau familiei (61%).

Punguțe din organza și inele din aur roz – pe lista de cumpărături

Nicio nuntă nu poate avea loc fără verighete. Din fericire, oferta este bogată când vine vorba de aceste accesorii, care se regăsesc în oferta a nenumărate magazine de bijuterii (Tiara Luxury sau Amibijou sunt numai câteva exemple).

Un alt pas în pregătirea nunții este reprezentat de realizarea invitațiilor. Pentru că decorațiile luxoase, complicate și sclipitoare nu se mai sunt la modă, invitația trebuie să reflecte esența nunții și să aibă un model aparte. Trebuie să tineți cont că invitația este amintirea pe care mulți dintre invitați o păstrează după nuntă. Și gama de modele de invitații disponibilă pe piață este una variată, iar viitorii miri au posibilitatea să comande fie modele existente, fie personalizate și să folosească pentru asta diverse site-uri, cum ar fi Invitatii de Nunta.

Obiceiul anglo-saxon al aruncatului cu orez – asociat cu viața norocoasă și îmbelșugată – este foarte popular și în Europa Centrală și de Est. Punguțele speciale din organza sunt cele mai potrivite pentru ca oaspeții să poată ține boabele “norocoase” în buzunar înainte de a le arunca asupra mirilor.

Închinatul în cinstea mirilor reprezintă un alt obicei nelipsit de la nunți. Atunci când se închină, sticlele din care se toarnă băutura sunt decorate în mod special, iar  paharele pentru mire și mireasa trebuie să aibă un design aparte (de exemplu, cel de pe Adorabil.ro).

Limuzina sau Mercedes?

Un Mercedes sau o limuzină nou nouță? La selectarea autovehiculului pentru nuntă, ai la dispoziție variante online, iar mașina perfectă poate fi doar la un click distanță, fie la Bucharest Limo Service, Prestige Limousine sau pe alte website-uri. Nu uitați însă! După ce închiriați mașina pentru nuntă, aveți grijă ca aceasta să fie decorată și accesorizată corespunzator.

Prințesă sau sirenă – dilema “fashion” a miresei

Și, în cele din urmă, vine momentul alegerii ținutelor pentru mire și mireasă. Ținuta pentru ziua cea mare reprezintă un subiect care cauzează multe nopți nedormite, în special viitoarelor mirese. În căutarea rochiei unice, care să confere un look de neegalat, magazine renumite precum Luisaviaroma.com sau TBDresses.com pun la dispoziția viitoarelor mirese rochii și accesorii (semnate de Maria Lucia Hohan, Maison Martin Margiela sau Lanvin); esențiale pentru nuntă sunt, de asemenea, jartierele, lenjeria de corp și pantofii. Mai mult, unele magazine online vin în întâmpinarea viitoarelor mirese cu ghiduri utile: “Cum să-ți cumperi rochia de mireasă” sau “Verifică ce tip de siluetă ai”.

Pe de altă parte, daca mirele caută ceva care să meargă dincolo de limitele clasicului costum și care să uimească, internetul vine și în ajutorul lui. În materie de accesorii, cravatele de impact, papioanele colorate (cum sunt cele de pe Cravatepedia.ro) și costumele stilizate sunt o modalitate sigură de a încânta oaspeții.

Dacă vă decideți să cumpărați online accesorii pentru nuntă, experții PayPal vă sfătuim:

Să faceți achiziții din magazinele care prezintă imagini detaliate pentru produsele pe care le comercializează

• Să verificați tabelul de mărimi, pentru că acestea pot varia de la o țara la alta; fiecare website trebuie să includă instrucțiuni speciale despre cum puteți alege măsura care vi se potrivește

• Să verificați termenii de livrare – asigurați-vă că magazinul livrează produse în țara dvs; verificați costurile de expediție și termenul de livrare pentru a vă asigura că acestea vi se potrivesc

• Asigurați-vă că site-urile de unde faceți achiziții sunt sigure și de încredere (o astfel de garanție este reprezentată de prezența vizibilă a butonului PayPal)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button