Going OutLife&StyleTrends by M

Cum arata unele din cele mai frumoase apusuri traite in escape-urile noastre!

In ultimul timp am deprins un obicei tare dragut: in fiecare seara, cativa prieteni – pasionati de frumos – surprindem apusul de la ferestre si-l impartasim in social media. Astfel, grupul nostru (#TeamSunset) mi-a deschis apetitul pentru superbele apusuri din trip-urile noastre. Si nu puteam pastra doar pentru mine aceste amintiri. Asteptam sa ne spuneti si voi care vi se pare cel mai frumos!

Pentru noi, incontestabil, unul dintre cele mai frumoase apusuri este cel trait pe Lacul Morii. Chiar daca nu putem spune ca aici suntem intro vacanta propriu zisa, noi suntem fericiti ca locuim in aceasta zona si am avut nenumarate oportunitati sa-l surprindem in diferite ipostaze. Si chiar ne-am simtit ca in vacanta. Lumina reflecta foarte frumos in apa, iar zona este impanzita de zeci de fotografi amatori pentru a imortaliza apusul de aici.

In topul nostru nu putea sa lipseasca apusul surprins pe un Ferry, la intoarcerea din Insula Capri catre Napoli. Cand soarele cobora in mare, langa fascinanta insula pe care o descoperisem pe parcursul zilei, picioarele ti se inmuiau.

Imaginea iti taia rasuflarea si iti doreai ca ziua sa nu se transforme asa repede in noapte. Ceva de vis care merita trait la fata locului. Unde mai pui ca insula Capri este locul unde ne-am intoarce iar si… iar!

O simpla cina servita la apus de soare, in desertul Dubaiului. Dar o experienta de neuitat si o imagine cu care vom ramane tot restul vietii. Un alt loc in care trebuie sa ajungeti. Va garantam ca nu veti regreta nicio secunda.

Ahh… apusul pe canale Venetiei este de poveste. Cateva seri la rand, am facut sute de poze aici si am surprins cum se reflecta razele soarelui in apa, ca o mangaiere calda.

Dar sa revenim la tarisoara noastra, Romania. Apusul vazut din vie este de asemenea de poveste. Mai ales daca tii in mana un pahar de vin din strugurii roditi chiar la fata locului.

In Romania. Da, da. Noi am ales doar doua locuri superbe (Crama Grama/Iasi si Crama Liliac/Batos) in care soarele apune peste vii. Peisajele  sunt si aici de vis, iar totul se poate transforma intro poveste.

Un alt loc care ne-a incarcat bateriile in vacantele noastre a fost Thasos. Iar apus la malul marii prins pe plaja Karnagio isi are cu siguranta locului in acest top.

Locul este in sine o poveste, iar aici poti lua cina la restaurantul de pe stanca in timp ce admiri aceasta frumusete a naturii. Sau pur si simplu poti face o plimbare pe malul marii.

Un alt apus de soare surprins in toata splendoarea lui este cel de pe lacul Siutghiol, intr-un scurt trip la Scoica Land. Este acel gen de apus perfect pentru petreceri de vara, nu?

Adaug aici apusul de la Laguna Verde de pe malul lacului Snagov intro seara de vara, dar si apusul vazut din cetatea San Marino. Cu toate ca Tel-Aviv-ul nu a fost deloc pe gustul nostru, am prins sfarsitul de 2018 cu un astfel de apus. Nice, nu?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button