Life&StyleLuxury

Crosspoint Real Estate lanseaza ghidul online al tranzactiilor imobiliare de lux

crosspoint-imobiliare.roCele mai atractive proprietati din zonele premium ale Capitalei – apartamente ale caror preturi de vanzare pornesc de la 90.000 EUR si pot depasi suma de 1 milion de euro, case si vile exclusiviste, dar si spatii comerciale sau terenuri cu pozitionari speciale in zonele centrale si de nord ale Capitalei se regasesc pe noul portal www.crosspoint-imobiliare.ro, lansat de Crosspoint Real Estate.

www.crosspoint-imobiliare.ro indexeaza sute de oferte de vanzare si inchiriere a celor mai frumoase proprietati imobiliare din Bucuresti. Astfel, portalul gazduieste oferte din zone precum Kiseleff, Dorobanti, Arcul de Triumf, Cotroceni sau Primaverii.

“De-a lungul timpului, am inregistrat numeroase solicitari din cadrul retelei noastre de clienti, care dispun de bugete peste medie, de a putea localiza intr-un singur spatiu virtual ofertele imobiliare premium. Discutam nu doar de clienti ocazionali, care cauta spatii de locuit, ci mai ales de investitori, care sunt in permanenta in alerta in ceea ce priveste evolutiile de pe piata de real estate de lux.  Pentru ca digitalizarea si componenta de e-commerce au devenit foarte importante si in activitatea de real estate, am dezvoltat acest portal, dupa modelul marilor brokeri internationali, astfel incat sa raspunda acestei tendinte. www.crosspoint-imobiliare.ro este atat o oglinda a activitatii companiei Crosspoint Real Estate, cat si un pas inainte in ceea ce priveste serviciile de brokeraj imobiliar ale viitorului”

Mihai Dumitrescu, managing partner Crosspoint Real Estate

Portalul are o structura foarte intuitiva, dezvoltata in jurul unui motor de cautare care afiseaza oferte de cumparare si de inchiriere, pe segmentele rezidential, birouri, terenuri si comercial. De asemenea, cei care doresc sa vanda o proprietate prin intermediul portalului au la dispozitie un formular de contact prin intermediul caruia pot lua legatura cu brokerii specializati Crosspoint Real Estate. Designul este minimal, in acord cu tendintele internationale in domeniu, iar portalul este optimizat pentru afisarea pe telefoanele mobile si tablete.

In acest moment, pe segmentul rezidential, cea mai accesibila proprietate prezentata pe www.crosspoint-imobiliare.ro este un apartament modern de tip studio, cu o camera, situat in zona Baneasa, ofertat pentru vanzare cu suma de 83.496 euro, iar cea mai scumpa proprietate este o vila cu 15 camere, de aproape 2.000 m.p., pozitionata in zona Dorobanti, propusa la vanzare cu suma de 3,5 mil. EUR.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button