BusinessMarketing & Advertising

Cristina Sava, Director de Marketing si Comunicare Kanal D – Premiu de Excelenta in cadrul Galei Suflete. Oameni. Sperante

Cristina Sava, Director de Marketing si Comunicare Kanal D, a primit distinctia de Excelenta la Gala Suflete. Oameni. Sperante, organizata de Centrul pentru Educatie si Promovare Culturala – CEPC. 

In cadrul evenimentului au fost premiate o serie de personalitati care s-au facut remarcate in domeniile in care activeaza, inspirand prin profesionalism si implicare in viata comunitatii. Ivan Patzaichin, Alexandru Arsinel, medicul Radu Zamfir s-au numarat printre premiantii Galei prezentate de Cosmin Cernat si Anisa Sandulache.

Cristina Sava este Directorul de Marketing si Comunicare al Kanal D, statie care s-a impus ca unul dintre cei mai importanti jucatori media de pe piata, cu o crestere uluitoare de la an la an. Kanal D este in acest moment televiziunea plasata pe locul doi, pe publicul National, in Prime Time, iar evolutia Kanal D se datoreaza in mare parte si strategiei de comunicare a statiei, dezvoltata de Cristina Sava impreuna cu echipa pe care o coordoneaza.

Kanal D este, de asemenea,  o televiziune foarte implicata in viata milioanelor de telespectatori, departamentul condus de Cristina Sava initiind de-a lungul anilor si o serie de campanii care au schimbat in bine viata oamenilor.

Cea mai recenta este implicarea statiei in proiectul MagicROOFS, prin intermediul caruia familii greu incercate de lupta cu cancerul si de saracie beneficiaza de un ajutor extraordinar: case care sa ofere confort, siguranta si o viata demna.

Cristina Sava se afla de noua ani in echipa Kanal D, este unul dintre oamenii-cheie ai acestei statii, un profesionist desavarsit in domeniul atat de dinamic si complex al comunicarii.

Sunt onorata sa primesc un astfel de premiu, este o recunoastere a unei munci facuta cu pasiune, cu dedicare, alaturi de o echipa minunata, foarte creativa, oameni fara de care aceasta evolutie extraordinara a statiei nu ar fi fost posibila”, a declarat Cristina Sava.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button