BusinessStartup

Country Manager-ul PayU România, actor principal la Venture Mentoring

Daniel Nicolescu, Country Manager PayU România, va participa la cea de-a cincea întâlnire Venture Mentoring din acest an: ”Managementul de produs: de la idee la lansare”, ce are loc pe 25 aprilie, începând cu ora 15.00 la sediul Fundației Post Privatizare.

Sesiunea Venture Mentoring condusă de Daniel Nicolescu își propune să dezbată alături de cei prezenți conceptul de  ”Product Management”, propunând spre discuție subiecte precum: definiția și rolul managementului de produs, ciclul de viață al unui produs (evaluarea ideilor, construirea unui business case, definirea produsului, dezvoltare și lansare, mentenanță și optimizare), precum și realizarea unui parteneriat strategic sau modalități concrete de business development.

În 2002, Daniel Nicolescu și-a inceput activitatea în cadrul GECAD, companie începută de Radu Georgescu (antreprenor în serie și membru în Board-ul VentureConnect). Din 2005 a ocupat funcția de CTO (Chief Technical Officer) în cadrul Avangate. În perioada în care Daniel a ajuns la Avangate multe proiecte erau încă în faza incipientă, ceea ce i-a permis să se implice active la dezvoltarea lor, să propună soluții și să înțeleagă funcționalitățile platformei de e-commerce a companiei.

În 2008, Daniel a primit postul de Business Development Manager în cadrul sucursalei Avangate din Statele Unite ale Americii. În aceast nou rol, s-a concentrat pe crearea de noi oportunități de extindere a afacerii și a definirea unor legături strânse cu cei mai importanți clienți ai companiei.

În noiembrie 2011, Daniel Nicolescu a devenit Chief Product Officer în cadrul PayU Group unde a coordonat diverse proiecte pentru creșterea activității PayU în noi verticale de industrie. De la jumătatea anului 2012, Daniel lucreză în cadrul departamentului de Parteneriate Strategice și Dezvoltare pentru PayU Group.  Începând cu februarie 2013, Daniel Nicolescu a devenit responsabil și cu operațiunile grupului PayU în România, fiind numit Country Manager.

De-a lungul experienței de lucru în domeniul tehnologiei, managementul de produs a jucat un rol esențial. Sunt bucuros să îmi împărtășesc experiența și cunoștințele cu cei care vor participa la întâlnire, dar sunt, de asemenea, dornic de a învăța din experiențele lor, fie că sunt antreprenori, manageri sau tineri doritori să se perfecționeze în crearea unui produs, în dezvoltarea unui business în jurul produsului și în construirea unei experiențe pentru client“,

Daniel Nicolescu, Country Manager PayU România. 

În 2012, Fundația Venture Connect a lansat noi programe de interes pentru antreprenori și investitori: Venture Mentoring și AngelConnect.ro, o comunitate digital de business-angels din România și Europa de Sud-Est. Venture Mentoring presupune întâlniri bi-lunare cu un mentor adus de Fundația Venture Connect, care se întâlnește cu antreprenorii ce au nevoie de răspunsuri şi soluţii la problemele de business pe care le întâmpină.

Peste 170 de companii din România, Bulgaria și Republica Moldova au participat în cadrul sesiunilor Venture Mentoring organizate până acum. Temele propuse spre discuție au fost diverse, de la modalități de expansiune internațională a unui business, negociere cu fondurile de investiții, realizarea unui business plan, vânzări sau proprietate intelectuală și securizare de produs.

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de către Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biriş Goran) şi Daniel Vişoiu (Partener la Biriș Goran), împreună cu un grup de antreprenori IT / online binecunoscuţi precum Marius Ghenea (antreprenor şi business-angel), Radu Georgescu ( Founding Partner & Chairman GECAD Group), Orlando Nicoară (General Manager Mediafax Group şi antreprenor online), Péter Barta (Director Executiv Fundația Post-Privatizare) şi Dragoş Rouă (antreprenor online).

În luna februarie 2012,  a fost lansată Fundația Venture Connect, dând startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring și comunitatea de business angels Angel Connect, Venture Connect fiind in continuare cel mai amplu eveniment al Fundatiei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button