Uncategorized

COSMOTE te vrea de Valentine’s Day

vibe flyer v3 160x160+5Valentine’s Day reprezintă acel moment din an când oamenii fac şi mai multe surprize celor dragi, pentru a le reaminti cât de mult ţin la ei. Cosmote România întâmpină acestă sărbătoare prin lansarea unei noi oferte promoţionale în magazinele Germanos, care combină telefoane mobile şi minute gratuite sub forma unui cadou, pentru a aduce oamenii şi mai aproape, prin intermediul telefoniei mobile.

De ce te vrea, dar mai bine zis ce îți oferă Cosmote de Valentine’s Day? Simplu, ei te vor client (să achiziționezi un abonament nou, pe 24 de luni, dintr-un magazin Germanos), iar tu vei primi gratuit un telefon mobil alături de o cartelă cu o extraopţiune ce oferă mii de minute şi SMS-uri în rețea gratuit, pentru a vorbi ore întregi cu cei dragi, fără a-și face griji legate de costuri.

Altfel spus, clienții care activează într-unul dintre magazinele Germanos un plan tarifar cuprins între 10 şi 24,99 euro/lună (fără TVA) vor primi un Samsung E1200, în timp ce pentru activarea unui abonament ce depăşeşte 25 euro/lună aceștia vor primi un Samsung E2121 care poate fi oferit cadou celor dragi.

În plus, telefonul este însoțit de o cartelă preplătită cu extraopţiunea 2000 VIBE oferită gratuit pentru o lună de la momentul activării, pentru se bucura 2000 de minute şi 2000 de SMS-uri în rețea. Oferta este valabilă până pe 15 martie.

De asemenea, pentru a extinde sărbătoarea dragostei, toţi clienţii care activează sau reînnoiesc un abonament pentru 12 sau 24 de luni până pe 31 martie, în oricare magazin COSMOTE sau partener, vor primi gratuit o cartelă cu extraopţiunea 2000 VIBE, oferită gratuit pentru o lună de la momentul activării, pentru a păstra legătura cu cei pe care îi iubesc şi a le șopti vorbe calde.

Extraopţiunea 2000 VIBE poate fi activată prin trimiterea unui SMS la 999 de pe numărul abonatului, cu numărul cartelei prepaid, până pe 30 aprilie 2013.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button