Parenting

CLEAR Men promite 24 de ore de prospeţime! Vom vedea …

clearEşti unul dintre bărbaţii care au declarat război mătreţii? Îţi doreşti să uiţi de problemele cauzate de mătreaţă? CLEAR, aliatul tău de încredere în îngrijirea scalpului şi în combaterea mătreţii, îţi oferă formula câştigătoare constând în 3 noi variante de şampon: Cool Sport Menthol, 24 Fresh, Refreshing Grease.

Dacă eşti o fire sportivă şi vrei o senzaţie absolută de răcoare a scalpului întreaga zi, mizează pe CLEAR Cool Sport Menthol. Ingredientele active ce intră în componenţa şamponului ajută la hrănirea scalpului în profunzime şi la creşterea rezistenţei naturale a pielii capului împotriva mătreţii, iar efectul răcoritor al mentei îţi oferă prospeţime 24 de ore.

Ai o viaţă activă şi vrei să menţii senzaţia de prospeţime timp de 24 de ore? Alege CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de păr. Datorită combinaţiei de ceai verde, ginseng şi ingrediente active antimătreaţă, CLEAR 24 Fresh este soluţia ideală pentru o senzaţie de confort ce durează întreaga zi.

CLEAR Refreshing Grease cu esenţe de citrice este special creat pentru a ajuta la menţinerea sub control a scalpului cu tendinţă de îngrăşare. Îndepărtează încă de la prima utilizare excesul de sebum pentru a menţine scalpul curat şi ajută la prevenirea apariţiei mătreţii.*

Cele 3 noi variante de şampon antimătreaţă de la CLEAR, special create pentru bărbaţi, conţin un complex unic denumit BIONUTRIUM 10 ce are în componenţă agenţi antimătreaţă (Zinc Pyrithione, Climbazole), vitamine (B5, E), minerale (Na+, K+), lipide, agenți de hidratare şi extracte naturale (mentă, ginseng şi arbore de ceai). Datorită celor doi agenţi antimătreaţă, şampoanele CLEAR oferă o mai mare eficienţă în combaterea mătreţii, în timp ce ingredientele active ajută la o mai bună curăţare a scalpului şi la crearea unei senzaţii îndelungate de prospeţime.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button