Going OutLife&Style

Cinema City le face program de Oscar cinefililor din toată țara

Imagine Cinema CityÎncepând cu acest weekend, filmele care vor străluci duminică seară la Hollywood vor acapara luminile rampei și la Cinema City. “Dallas Buyers Club”, “Ea”, “Lupul de pe Wall Street”, “Ținutul din mijlocul verii” și “Scandal în stil american” sunt filmele pe care cinefilii le vor putea urmări în cinematografele Cinema City, în perioada 28 februarie – 6 martie.

Programul special de Oscar începe din acest weekend, când “Gravity 3D: Misiune în spațiu” revine în format IMAX, la cererea fanilor, care și-au exprimat dorința să revadă filmul considerat de critici favorit în cursa peliculelor cu cele mai bune Efecte Speciale.

“Gravity 3D: Misiune în spațiu” și “Scandal în stil american” au fiecare câte 10 nominalizări anul acesta la Oscar, mai multe decât oricare altă producție, ambele concurând pentru Cel Mai Bun Film.

“Lupul de pe Wall Street” i-ar putea aduce primul Oscar din carieră lui Leonardo DiCaprio, însă criticii nu descalifică povestea brokerului Jordan Belfort nici din cursa pentru Cel Mai Bun Film.

“Ținutul din mijlocul verii” i-a adus lui Meryl Streep a 18-a nominalizare la Oscar din carieră, iar Juliei Roberts prima șansă în 13 ani la o statuetă, pentru Cea Mai Bună Actriță în Rol Secundar.

Pentru “Dallas Buyers Club”, Matthew McConaughey a slăbit 20 kilograme, schimbare dramatică care a condus la prima nominalizare din cariera actorului de 44 de ani.

“Ea” este o poveste de dragoste sensibilă, introspectivă, dintre o persoană reală și un sistem de operare având vocea inconfundabilă a lui Scarlett Johansson.

Până la decernarea Oscarurilor, fanii Cinema City vor putea oferi pronosticuri cu privire la posibilii mari câștigători, la cele mai importante cinci categorii, prin aplicația “Fii critic de Oscar”, disponibilă pe pagina oficială de Facebook a Cinema City: https://www.facebook.com/CinemaCityRomania/app_1397720893822572

Programul filmelor care rulează în săptămâna de Oscar poate fi consultat pe site-ul Cinema City: http://www.cinemacity.ro/

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button