Going OutLife&Style

Cinema City, la al doilea multiplex in Ploiesti

Cinema City Ploiesti (1)Cinema City a investit, alături de partenerii săi, 2,5 milioane de euro în multiplexul cu 6 săli digitale, din incinta centrului comercial AFI Palace Ploiești. Începând cu 18 aprilie, ploieștenii sunt așteptați în cel de-al 16-lea multiplex pe care rețeaua internațională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 și până în prezent.

“Ne bucurăm să revenim, la 2 ani după deschiderea primului multiplex în Ploiești, și să inaugurăm oficial al doilea cinematograf Cinema City din județul Prahova”, a declarat Moshe (Mooky) Greidinger, CEO Cinema City International, și a adăugat: “Credem în conceptul de cinematografe de proximitate, pentru a asigura clienților noștri accesul la una dintre cele mai avansate tehnologii digitale de ultimă generație, cât mai aproape de propria lor locuință. Mai mult, suntem hotărâți să extindem experiența pe care iubitorii de film o trăiesc în locațiile noastre și în alte noi orașe din România, în următorii ani”.

Localizat în centrul comercial AFI Palace Ploiești, recent deschis, cinematograful are 6 ecrane digitale, dintre care 5 permit proiecții 2D și 3D deopotrivă, și poate găzdui 1.273 de spectatori simultan.

Noul multiplex Cinema City Ploiești AFI Palace le oferă ploieștenilor o experiență cinematografică, unică și completă, prin intermediul tehnologiei performante, și servicii de cea mai înaltă calitate, la standarde internaționale.

Odată cu deschiderea Cinema City Ploiești AFI Palace, compania extinde numărul de săli operate în România la 148, care însumează peste 26.000 de locuri, consolidându-și poziția de lider al pieței. Cinema City intenționează să își continue majorarea portofoliului, până la finele anului 2016, cu 22 noi cinematografe în România.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button