Going OutLife&Style

Cinema City întinde covorul roșu pe Facebook și lansează “Fii critic de Oscar”

fii critic de oscarÎn așteptarea celei de-a 86-a ediții a prestigioasei gale a premiilor Oscar, care va avea loc duminică, 2 martie, Cinema City România propune o aplicație prin care să descopere preferințele publicului în ceea ce privește nominalizările de anul acesta la cele mai râvnite premii din cinematografie și totodată să își premieze participanții.  

Cinema City, liderul pieței din România și cel mai mare operator de cinematografie din Europa Centrală și de Sud Est, a lansat, pe Facebook, aplicația “Fii critic de Oscar”, prin care va oferi peste 8.500 de premii iubitorilor de filme care vor ghici corect câștigătorii la cele mai importante cinci categorii: cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol principal, cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună actriță în rol secundar și cel mai bun actor în rol secundar. Premiile constau în popcorn și bilete gratuite la film. Cu cât fanii Cinema City vor desemna mai mulți câștigători, cu atât premiul lor va fi mai substanțial.

Tot ce trebuie să facă este să fie fanii paginii Cinema City Romania pe rețeaua de socializare, să acceseze aplicația “Fii critic de Oscar” și să bifeze în dreptul nominalizaților, pe cei pe care îi consideră ca având cele mai mari șanse la câștigarea unei statuete Oscar.

Participanții vor putea vota o singură dată la fiecare dintre cele cinci categorii și vor putea vizualiza în orice moment selecțiile celorlalți utilizatori înscriși la concurs, precum să le și împărtășească pe profilul lor.

Câștigătorii Cinema City vor fi anunțați prin intermediul adresei de email în perioada 3-10 martie, după decernarea premiilor Oscar. Regulamentul concursului poate fi găsit pe pagina oficială de Facebook Cinema City Romania:  https://www.facebook.com/CinemaCityRomania.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button