Black FridayGoing Out

Check The Space: Media Lunch, Black Friday și noutăți pentru sezonul rece

După un Media Lunch plin de gusturi și arome noi ce a adus împreună 20 de influencers și food bloggers, Check The Space a deschis și sezonul de Black Friday cu reduceri de până la 80%.

Invitații prezenți la #MediaLunch au putut încerca cele mai noi deserturi care completează meniul deja surprinzător al locației: “the Smooth & Fresh” (Mousse de ciocolată alba, jeleu din lime, matcha, crocant de orez cu ciocolată albă, crumble cu matcha, mentă) și “the Triple Chocolate” (Mousse de unt de arahide, mousse de ciocolată, crocant de orez cu ciocolată, crumble ciocolată)

Parte din noul meniu sunt și 3 tipuri de pizza noi, cu același design special și aceeași cantitate mai mult decât satisfăcătoare: The Sir & The Avo – perfecte pentru brunch, în zilele de weekend când vrei să îți începi ziua cu ceva fresh dar și hrănitor, și The M&M Pizza, pe bază de Mortadella și fistic, unul dintre cele mai dorite preparate din noua variantă de meniu.

Sezonul rece nu înseamnă renunțarea la terasa vibrantă din Strada Mihai Vodă. Check The Space îți oferă acum o terasă încălzită  pentru a te bucura de atmosfera plăcută și în zilele mai reci. Mai nou, poți lua masa și în spațiile amenajate în interior.

Pentru a te asigura că ai locul rezervat, este recomandat să faci o rezervare în prealabil. Noua amenajare din interior completează și mai bine experiența de shopping. Astfel, nerăbdarea dinaintea sosirii mâncării poate fi ameliorată cu o ședință de cumpărături. Staff-ul este super amabil și te poate ajuta cu sfaturi sau propuneri de styling pentru articolele alese.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente, meniuri speciale și noutăți în vintage, te îndemnăm să urmărești paginile de Instagram @check_the_space și @check_the_pizza.

“Sezonul rece este o oportunitate de a descoperi Check The Space într-un mod cu totul nou, bucurându-te în continuare de fiecare experiență propusă de spațiu.” – Nicolle Petre, owner Check The Space

Check The Space este un concept store situat în inima Bucureștiului, oferind o experiență inedită de shopping și dining. Cu o selecție atent curatoriată de piese vintage și o ofertă gastronomică creativă, Check The Space reprezintă un loc în care moda, gustul și experiența se întâlnesc într-un mod captivant și contemporan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button