Parenting

Cercetătorii români aduc pe piață tehnologia care îți crește IQ-ul cu peste 30 de puncte

IQ testO echipă de cercetare științifică din România aduce pe piață tehnologia care crește coeficientul de inteligență cu 30 de puncte.

În cadrul mai multor studii efectuate pe subiecţi cu dizabilităţi de învăţare s-a constatat o creştere medie a IQ-ului de peste 20 de puncte; mulţi dintre subiecţi au ajuns chiar la un IQ mai mare cu peste 30 de puncte.

Dezvoltarea IQ-ului deschide orizonturi noi tuturor tinerilor care doresc să intre pe piața forței de muncă pentru cele mai bine plătite salarii, întreprinzătorilor care vor să-și crească profiturile, psihoterapeuților dornici să obține rezultate eficiente cu pacienții, medicilor, sportivilor de performanță, artiștilor.

AIMGROUP, echipa de cercetare în domeniul științelor de frontieră din România, condusă de Eugen Bîrgăoanu – specialist în microscopie electronică, produce singurul brain-machine din România, tehnologie de stimulare cerebrală prin semnale luminoase și sonore pe o gamă de frecvențe de la 1,0 și 30 de Hz. În memoria dispozitivului MIND SYNERGY sunt stocate 51 de programe care acoperă întreaga paletă a stărilor în care creierul produce cele mai performante rezultate:

–          Învățare accelerată

–          Creativitate la cote maxime

–          Focalizare și putere de concentrare

–          Luciditate și atenție sporită

–          Ascuțirea minții

–          Regenerare fizică și psihică

–          Accesarea și reprogramarea subconștientului

–          Relaxare profundă

–          Meditație

–          Superenergizarea simțurilor

–          Eliminarea rapidă a stresului

–          Inducerea stării de somn

Durata sesiunilor de stimulare cerebrală cu MIND SYNERGY durează între 10-60 minute în funcție de programul ales individual.

Rezultatele pe care le obţinem nu sunt doar fără precedent, sunt revoluţionare. Implicaţiile sunt incredibile – cercetările privind creierul uman pot avea efecte incredibile nu numai asupra dizabilităţilor de învăţare, ci şi asupra îmbunătăţirii pe toate fronturile a capacităţii acestuia. Constatăm că nu numai dificultăţile de învăţare, ci şi depresia, anxietatea, insomnia, epilepsia, practic toate tulburările mentale pornesc de la o lipsă de coerenţă a creierului. Iar cu ajutorul acestor aparate putem să readucem creierul la acea stare coerentă optimă. Sună exagerat, însă trebuie spus că tot ce descoperim acum poate schimba viaţa tuturor oamenilor de pe această planetă!”  (Siegfried Othmer, medic și cercetător științific)

Mind Synergy 1Cu ajutorul dispozitivului de antrenare a creierului MIND SYNERGY, echipa de cercetare științifică AIMGROUP își propune să pună la dispoziția clienților săi propria tehnologie pentru autoperfecționare, tehnologie care integrează soluții complete pentru obținerea la comandă a stării mentale dorite, fie că este vorba despre relaxare, concentrare la capacitate maximă, învățarea unor abilități noi, accesarea memoriei de lungă durată, acumularea rapidă a unei cantități mari de informații, energizare sau flux creativ.

Descoperirile de ultimă oră în domeniul neuroștiinței și microelectronicii plus sute de studii științifice a numeroși medici, exploratori și experimentatori  atestă capacitatea acestei tehnologii de a produce transformări impresionante la nivelul creierului și de a îmbunătăți toate procesele mentale, indiferent de vârstă subiectului.

Studiile și munca individuală depusă de către echipa de cercetare științifică AIMGROUP confirmă faptul că tehnologia pentru stimulare cerebrală este capabilă să ofere genul de provocare şi noutate care poate să fortifice creierul, să sporească efectiv dimensiunea şi sănătatea neuronilor şi să ducă la performanţă de vârf, inteligenţă crescută şi o sănătate emoțională mai stabilă.

În diverse experimente și studii efectuate de către echipa AIMGROUP, subiecții implicați au scăpat definitiv de depresie, dizabilități de învățare, lipsa concentrării, dependența și abuzul de substanțe chimice, dureri cronice (de exemplu, cele provocate de artrită, angină, migrene, iar diminuări considerabile ale intensității durerilor s-au obținut și în cazul bolnavilor de cancer), amintiri traumatizante, obiceiuri nocive sau atitudini negative. Practic, sesiunile zilnice cu MIND SYNERGY au condus la transformarea personalității, rescrierea subconștientului și creșterea cu până la 30 de puncte a coeficientului de inteligență.

Eficiența tehnologiei de stimulare mentală MIND SYNERGY este dată de acțiunea directă asupra undelor cerebrale prin intermediul stimulilor luminoși și sonori pe frecvențe precise. Efectele ședințelor de stimulare asupra creierului se pot observa direct cu ajutorul unui electroencefalograf (aparat care înregistrează activitatea undelor cerebrale).

În următoarele 6 luni, specialiștii în microscopie electronică din cadrul echipei AIMGROUP își propun să creeze o generație avansată a dispozitivului MIND SYNERGY,  model care va cuprinde programe noi și cd-uri cu sugestii precise pentru vindecare emoțională, eliberarea de anxietatereîntinerire și programarea mentalului pentru prosperitate financiară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button