AccesoriiFashion

Cele mai noi colectii Roberto Bravo: Black Magic & Swan Lake Episode II

Inspirate din stilul renascentist, fiecare din ele avand o poveste magică, bijuteriile Roberto Bravo se disting prin designul inovator şi prin valoarea materialelor folosite – pietre preţioase şi semipreţioase, diamante, email şi metale nobile precum aur sau argint. Piesele sunt lucrate manual si poarta amprenta a trei generaţii de creatori pasionaţi de bijuterii, inca din anul 1948.

Colectia Black Magic

O colectie inspirata din simbolurile feminitatii si frumusetii seducatoare din toate timpurile…Imaginea femeii fatale, sigure pe sine, ilustrata in bijuterii cu un design nobil si impunator, pentru un efect dramatic.

Preturi

Colier imagine “BM 1” – 19250 lei, aur, diamante, email

Cercei imagine “BM2” – 6300 lei, aur, diamante, email

Inel imagine “BM4” – 9650 lei, aur, diamante, email

Inel imagine “BM5” – 6250 lei, aur, diamante, email

Pandantiv imagine “BM6” – 7450 lei, aur, diamante, email

Colectia Swan Lake Episode II

Continuare a colectiei Roberto Bravo Swan Lake, Episode II aduce bijuterii inspirate din candoarea si eleganta lebedelor. Povestea inscrisa in piesele pretioase Swan Lake  este aceea a unei printese transformate in lebada de catre o vrajitoare, plutind pe lacul transparent, printre nuferi si flori de lotus. O colectie diafana si inocenta…

Preturi

Colier “EPISODE2 1” – 14500 lei, aur, diamante, email, safire colorate

Inele “EPISODE 2 8” – 4430 lei, aur, diamante, safire colorate

Inel “RB700” – 42600 lei, aur, diamante, email, safire colorate

Inel “RB701” – 94900 lei, aur, diamante, email, safire colorate

Casa de bijuterii Roberto Bravo este prezenta in Romania prin Gloria Diamonds, companie ce detine exclusivitate pentru deschiderea de boutique-uri dedicate brandului. Astfel iubitorii de bijuterii sunt invitati in primul magazin Roberto Bravo din Calea Victoriei 102-108, unde se pot bucura de colectii unice, prin complexitatea lucraturii si ingeniozitatea designului.

Fondata in 1948, casa de bijuterii Roberto Bravo este prezenta cu peste 130 de magazine si puncte de vanzare in lume. Incepand cu anul 1997 compania a ales ca strategie de extindere francizarea la nivel international.

Gloria Diamonds, prezenta pe piata romaneasca din 2009, face parte dintr-un grup de companii de origine turca, cu o prezenta la nivel international in tari precum Turcia – Istanbul si Antalya, Italia, India, Emiratele Arabe Unite si Romania. Grupul a luat nastere in anul 2002, in Antalya, si reuneste companii din mai multe domenii: bijuterii si comert cu aur, turism si HoReCa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button