Life&StyleLuxury

Cele mai bune ceasuri, premiate la TEMPORIS Awards Gala

RM_deauville_poloÎn 30 mai 2013 va avea loc cea de-a doua ediție a „TEMPORIS Awards Gala”, eveniment anual organizat de revista TEMPORIS. Este pentru a doua oară în România, când o autoritate recunoscută pe plan internațional premiază cele mai performante piese orologere ale anului. ”TEMPORIS Awards” va reuni sub același steag al pasiunii pentru ceasuri, pentru brand-uri originale un public elitist, reprezentat prin numeroși participanți din țară și străinătate.

Conceptul de vot prin care se vor desemna câștigătorii este unul original și foarte transparent. Juriul internațional, format din personalități de renume – printre care celebrul jurnalist de lux Nick Foulkes (Vanity Fairs), considerat cel mai cunoscut jurnalist de ceasuri din lume sau Kari Voutilainen, unul dintre cei mai competenți ceasornicari independenți din lume – a ales nominalizările pentru fiecare dintre cele 11 categorii de ceasuri. Apoi, procesul de vot s-a mutat pe www.temporis.ro, unde publicul votează câte un model pentru fiecare categorie.

TEMPORIS a lansat, odată cu prima ediție Temporis Awards, în premieră europeană, conceptul „TEMPORIS Hall of Fame”. Kurt Klaus, legendarul ceasornicar al IWC Schaffhausen declara: .„Sunt foarte onorat să fiu primit în TEMPORIS Hall of Fame. Ideea lui Dan Vardie de a face o asemenea galerie unică dedicată celor care și-au adus o contribuție la dezvoltarea pieselor orologere este una pe care o salut.”

Au fost invitați la București – și au confirmat participarea – trei ceasornicari al căror nume este în prezent pe buzele tuturor: Richard Mille, Stephen Forsey de la Greubel Forsey și Yves Corthesy, ceasornicarul-șef al lui Zenith, unul din brand-urile cu cea mai mare creștere din industrie.

Cel mai important pilon al evenimentului TEMPORIS Awards este însă continuarea inițiativei ”GENUINE BRAND”. “Primind TEMPORIS GENUINE BRAND pentru marca Jaguar reprezintă un premiu unic în lume. Dan a avut o idee genială” afirma Frank Klaas, vicepreşedinte Jaguar Land Rover la momentul primirii premiului din cadrul festivităţii de anul trecut. De menţionat că pe lista mărcilor care vor primi această recunoaştere în acest an se numără Peugeot.

Cele 11 categorii din concurs

Best Electric Girl’s Watch 2013

Best Electric Boy’s Watch 2013

Best Everyday Man’s Watch 2013

Best Everyday Lady’s Watch 2013

Best Holiday Man’s Watch 2013

Best Holiday Lady’s Watch 2013

Best Bargain 2013

Red Carpet Lady’s Watch 2013

Bad Boy’s Watch 2013

Best Complication Watch 2013

Watch of the Year 2013

Membrii juriului

Nicholas Foulkes – columnist Vanity Fair, Financial Times, Newsweek,

Jan Lidmansky – journalist specilizat in ceasuri, Cehia

Kari Voutilainen – ceasornicar independent

Peter Imre – Adevarul Holding, pasionat de ceasuri

Radu Budeş – Preşedinte Splendid Media, pasionat de ceasuri

Dan Vardie – Fondator TEMPORIS

TEMPORIS este prima revistă românească dedicată în exclusivitate domeniului orologeriei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button