Going OutLife&Style

Cel mai mare hypermarket din Romania se deschide la sfarsit de mai

tibcoImbracaminte, incaltaminte, mobilier, decoratiuni interioare, produse de ingrijire personala, alimente, articole pentru casa, articole sportive, bijuterii si multe altele vor fi de gasit in cadrul celui mai mare hypermarket din Romania care se deschide la sfarsit de mai in Capitala. In plus, la TIBCO 2013, expozantii anunta reduceri importante doar in timpul celor patru zile de targ, ajungand si pana la 50%!

Manifestare expozitionala de referinta in Romania, TIBCO isi asteapta vizitatorii la cea de a XXX-a editie intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO, in Pavilionul Central. TIBCO 2013 aduce noul concept “Made in” prin prezentarea produselor cu specific din tarile de provenienta ale expozantilor. Producatori si distribuitori de bunuri de larg consum din tara si din strainatate vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a fi la curent cu noutatile atat de pe pietele nationale, cat si internationale.

Tot in cadrul acestei manifestari, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti – UCECOM organizeaza cea de-a doua editie a Salonului Cooperatiei Mestesugaresti – COOPEXPO. Evenimentul va reuni peste 35 de societati cooperative producatoare si prestatori de servicii din sectorul cooperatiei mestesugaresti, inclusiv din domeniul educational si turistic.

In standuri vor fi expuse produse din domenii diverse precum: confectii textile si tricotaje, mobila si alte articole din lemn, artizanat (textil, din lemn, ceramica etc.), incaltaminte, produse din metal (inclusiv fier forjat), produse alimentare (dulciuri, esente, arome si condimente) si altele.

Si in acest an, TIBCO se va desfasura in acelasi timp cu KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti, transformand Pavilionul Central ROMEXPO intr-un loc pentru toata familia.

Intrarea – libera, iar programul de vizitare este:

• 30.05 – 01.06.2012 intre orele 10.00 – 19.00

• 02.06.2012 intre orele 10.00 – 16.00

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button