Going OutLife&StyleLuxury

Cea mai scumpă proprietate din SUA, scoasă la vânzare pentru 190 de milioane de dolari

copper beechNu mai este un secret pentru niciun american (şi posibil nici pentru cei mai bogaţi oameni ai lumii) faptul că în Greenwich, Connecticut, sunt câteva dintre cele mai scumpe reşedinţe din SUA, unul dintre principalele motive fiind apropierea oraşului de New York – distanţa dintre cele două oraşe se parcurge în medie în 45 de minute – şi de bancherii de pe Wall Street, mereu dornici să achiziţioneze o proprietate impunătoare.

Potrivit jurnaliştilor Forbes SUA, acum este momentul ca oraşul să fie recunoscut şi pentru un alt fapt: găzduieşte cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în Statele Unite.

Cu un uimitor preţ de 190 de milioane de dolari, valoarea Copper Beech Farm depăşeşte cu aproape 30% a doua cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în State, Crespi-Hicks, din Dallas, Texas.

Aflaţi aici mai multe informaţii despre cea mai scumpă proprietate scoasă la vânzare în SUA.

Proprietatea construită în 1896 şi-a luat numele de la fagii care populează domeniul. În 1904, casa a fost achiziţionată de Harriet Lauder Greenway (al cărei tată, George Lauder, l-a ajutat pe Andrew Carnegie să pună bazele US Steel), care a locuit în ea vreme de 75 de ani. Actualul proprietar, magantul cherestelei John Rudey, a achiziţionat casa în urmă cu 31 de ani printr-o înţelegere privată, proprietatea nefiind scoasă la vânzare în mod public de peste un secol.

Copper Beech Farm se întinde pe o suprafaţă de peste 20 de hectare direct pe estuarul Lond Island Sound (care oferă o privelişte la Oceanul Atlantic). Oferta de vânzare include şi alte două insule din apropiere.

Reşedinţa principală a domeniului, contruită în stil victorian, are o suprafaţă de aproape 1.300 de metri pătraţi şi dispune, printre altele, de 12 dormitoare, 7 băi, o bibliotecă, o cameră de zi ornată cu coloane din stejar, o pivniţă, o terasă, precum şi o întreagă aripă destinată personalului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button