GadgetTrends

Ce noutăți aduce LG la IFA 2013 de la Berlin

LG Sound Plate_4LG Electronics va dezvălui în cadrul IFA 2013 din Berlin, Germania, noul său Sound Plate modern (model LAP340). De asemenea, compania va mai prezenta o serie de alte echipamente audiovizuale premium în cadrul evenimentului, inclusiv Sound Bar-urile NB4530A și NB5530A.

Sound Plate-ul LG este o nouă apariție extraordinară în cadrul gamei de sisteme audio TV. Dispunând de o înălțime de doar 35 mm, acest dispozitiv elegant și delicat poate fi amplasat direct sub orice televizor cu diagonala între 32 și 55 de inci pentru a economisi spațiu, și se potrivește cu o varietate de stiluri de decor interior. Noul model este echipat cu un sistem audio complet 4.1 cu subwoofer dual încorporat. Sound Plate-ul proiectea-ză sunet în multiple direcții, creând astfel o experiență audio incredibil de captivantă. Acest Sound Plate inovativ de la LG dispune de un magnet din neodim capabil să producă o experiență audio impresionantă. Tehnologia Bluetooth este de asemenea dis-ponibilă și permite conectarea wireless facilă la smartphone-uri, tablete și alte dispozitive wireless.

Atractivul Sound Bar NB4530A dispune de un excelent design minimalist cu finisări negre și argintii, care îl transformă într-o completare perfectă a televizoarelor moderne cu profil subțire. Dispunând de 2.1 canale, capacitate de 310 wați, subwoofer separat și de avansatul procesor LG 3D Surround, acest model de 35 mm ultra-slim generează un sunet bogat și captivant. NB4530A mai dispune și de tehnologie HDMI cu Audio Re-turn Channel (ARC), fiind astfel posibilă conectarea la televizor cu un singur cablu. Mai mult, Sound Bar-ul permite conectarea wireless audio pentru streaming de la dispozitive smart – inclusiv Smart TV-uri – prin intermediul Bluetooth. Mai mult, pentru a reduce numărul de cabluri, și unitatea subwoofer se poate conecta la Sound Bar prin Bluetooth. NB4530A este adaptabil și poate fi fixat pe perete sau amplasat oriunde în cameră, oferind consumatorului flexibilitate la instalare.

Sound Bar-ul LG NB4530A se potrivește perfect cu modelele de televizoare de 47 de inci, în timp ce modelul înrudit, aproape identic, NB5530A este ideal pentru tele-vizoarele cu diagonală de 55 de inci. La începutul acestui an, NB4530A a obținut un premiu pentru design iF și 5 stele din partea publicației What Hi-fi pentru funcții ex-celente și ușurință de utilizare, în timp ce NB5530A a primit premiul Red Dot Design Award.

Gama Audio Video LG la IFA 2013

Gama audio video LG din cadrul IFA 2013 mai include un număr de alte dispozitive excepționale, precum avansatul sistem home theater BH9530TW, player-e Smart Blu-ray și sisteme de boxe pentru docking și portabile. De asemenea, va fi expus și sistemul LG Micro Audio System (model CM3430), care a primit un premiu EISA 2013. Toate aceste excelente produse audio video de la LG oferă posibilitatea conectării wireless pentru confort și mobilitate maximă. Mai mult, toată gama LG de produse Home Enter-tainment, premiată cu numeroase ocazii, va fi expusă la IFA 2013 în Hall 11.2 din cadrul Messe Berlin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button