Going OutLife&Style

Catrinel Sandu – Trifu in emisiunea “Roata norocului”: “Liviu, voi dezvalui tot despre tine!”

Ana Maria Barnoschi si Liviu VarciuLiviu Varciu si Ana- Maria Barnoschi va asteapta, miercuri, 29 mai, de la ora 20.00, la o editie speciala “Roata Norocului”, invitata fiind fost vedeta de televiziune, Catrinel Sandu-Trifu.

Imbracata in uniforma de general modern, Ana Maria Barnoschi isi ia in serios atributiile ce ii revin si ii ordona colegului sau, Liviu Varciu, sa execute “culcat”, explicandu-i totodata si functia acesteia de “generala”: “Un barbat poate fi general pe cand o fata se numeste generala!”, a spus Ana. Care a fost reactia prezentatorului la auzul acesteia veti afla astazi, 29 mai, in emisiunea “Roata norocului”.

Tot astazi, Catrinel Sandu-Trifu face un pariu de zile mari cu Liviu Varciu, amenintandu-l pe acesta cu o dezvaluire de senzatie daca va fi supusa unei pedepse grele.

“Daca as dezvalui eu ce s-a intamplat cu ceva ani in urma, la mare, cand tu faceai parte din formatia L.A., cum ar fi? Daca imi cade pedeapsa pe roata, si este una dificila si trebuie sa o execut, voi dezvalui tot despre tine!”, a spus Catrinel.

La ce pedepse au fost supusi concurentii show-ului de divertisment, dar si ce premii au fost castigate, veti afla urmarind miercuri, 29 mai, incepand cu ora 20.00, “Roata norocului”, la Kanal D.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button