Fashion

Casa Mirandi prezinta colectia 2013 la Expo Ideal Mariaj

mireseCu o traditie de mai bine de 21 de ani, Casa Mirandi inglobeaza in cadrul colectiilor sale tot ceea ce o mireasa isi poate dori de la rochii extravagante pana la piese clasice si elegante. Mirandi va participa, anul acesta, doar in cadrul Expo Ideal Mariaj (Palatul Parlamentului in perioada 15-17 februarie 2013) asa ca doar aici vei avea sansa unica de a beneficia pana la 20% reducere din pretul de lista al rochiilor prezentate.

Infiintata in anul 1992, Casa Mirandi din Piatra Neamt s-a lansat in lumea modei cu pasi mici dar siguri. Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica – se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Mirandi. Pentru ele sunt alese materiale de cea mai buna calitate: brocarturi, organza, voal, saten, tull elastic … sunt numai câteva din materialele pe care Casa Mirandi le ofera. Designerii încearca o apropiere de personalitatea fiecareia, a gustului si dorintelor acesteia, astfel încât tinuta finala sa reflecte fie continuitatea unui stil, fie un nou look- atunci când si-l doreste…

Experienta si creativitatea echipei de creatori se observa in cadrul fiecarei rochii, piesele Mirandi putand fi adaptate atat pentru miresele care opteaza pentru un look deosebit, dar si pentru cele care prefera simplitatea. In fiecare an Mirandi ofera o paleta larga de rochii si accesorii care se pot adapta usor fiecarei mirese. Nu trebuie decat sa ceri ajutorul consilierilor Mirandi, iar sarcina de a gasi cea mai potrivita rochie de mireasa este deja aproape gata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button