Foto-VideoGadget

Canon lansează un obiectiv compact pentru pasionații de peisaje și arhitectură

EF-M 11-22mm f4-5.6 IS STM (1)Canon își extinde gama de obiective EF-M prin introducerea noului EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Creat pentru a fi folosit împreună cu Canon EOS M, acesta este primul obiectiv Canon grand-angular care este dotat cu Stabilizator Optic de Imagine. Cu o plajă focală versatilă, performanță optică de primă clasă și un design retractabil, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM este completarea perfectă pentru utilizatorii de EOS M care doresc să surprindă în imagini pasiunea lor pentru peisaje și arhitectură.

Conceput pentru a extinde gama posibilităților creative și a subiectelor de fotografiere, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are o distanță focală de 11-22mm care oferă un câmp vizual deosebit de larg. Astfel, acesta oferă posibilitatea utilizatorilor să fotografieze mediul înconjurător, în timp ce rămân aproape de subiect – este ideal pentru a adăuga atmosferă fiecărei imagini.

Optică de primă clasă

Creat folosind cele mai noi tehnologii optice, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM  permite utilizatorilor să fotografieze imagini cu nivele notabile de detaliu si calitate. Fabricat folosind standarde profesionale de calitate Canon, obiectivul utilizează o acoperire a supreafeţei optice cu Super Spectra creat pentru a minimiza aberaţiile cromatice şi reduce reflexiile nedorite, oferind astfel rezultate superioare fiecărei fotografii. Imaginile sunt clare și bine definite datorită Stabilizatorul Optic de Imagine Canon, care reduce difuzia până la minim, corectând nivelul de tremur al aparatului. Un avantaj al timpului de expunere în trei paşi este faptul că asigură fotografii de înaltă calitate, chiar și atunci când lumina începe să se diminueze.

Filmarea clară Full HD  este acum ușor de obținut datorită Stabilizatorul Dinamic de Imagine care combate vibrațiile și mișcările aparatului, des întâlnite în cazul înregistrării din mers. Tehnologia silențioasă STM face ca sunetul de focalizare din fundal să fie suprimat în timpul filmării, astfel utilizatorii se pot bucura de sunetul clar ce se potrivește perfect cu calitatea imaginii.

Stil si performanță

Compact și ușor, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM a fost creat pentru a se potrivi în cele mai înguste spații și a putea fi purtat peste tot. Un nou design al obiectivului retractabil – o premieră pentru gama EF – blocat cu un comutator, permite utilizatorilor să-l retragă atunci când nu este folosit. Astfel, corpul obiectivului robust și compact își reduce lungimea cu 13mm. Un inel integrat de focus manual oferă liberatatea de a face ajustări precise ale focusului, atunci când este nevoie.

Conceput pentru a completa stilul chic al lui EOS M, obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM are un exterior metalic din grafit argintiu, în timp ce striațiile de pe inelele de focus și zoom fac ca aparatul foto să stea confortabil în mâna utilizatorului și să fie ușor de folosit.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM – caracteristici principale

•             Obiectiv zoom 11-22mm EF-M grand-angular

•             Design compact, retractabil

•             Focalizare fină și silențioasă în timpul filmărilor

•             Stabilizator Dinamic de Imagine pentru înregistrări din poziție fixă

•             Stabilizator Optic de Imagine cu până la 3 stopuri de stabilizare

•             Imagini de înaltă calitate

•             Distanţă minină de focalizare 0.15m

•             Inel de focus manual

Atunci când se utilizează obiectivul EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM împreună cu EOS M, este recomandat ca utilizatorii să facă un upgrade la firmware: versiunea 2.0.0 sau cea mai recentă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button