Gadget

Canon lansează gama de multifuncţionale laser i-SENSYS

canonLider mondial în soluţii de imagistică, Canon a actualizat gama de multifuncţionale laser color compacte, de înaltă performanţă, i-SENSYS, odată cu lansarea celor două noi serii, MF8200 şi MF8500. Oferind o calitate excepţională şi funcţii pentru conectivitate, cele cinci noi gadgeturi compacte laser vin în ajutorul companiilor mici prin fluxul de lucru rapid şi oferind mai multă flexibilitate. Noile echipamente i-SENSYS vor fi disponibile începând cu 15 mai 2013.

de Marian Crăciun

Proiectate pentru a fi folosite în comun foarte uşor, noile multifuncţionale i-SENSYS se integrează perfect în mediul de birou. Ambele serii au ca standard funcţii de conectivitate ce permit utilizatorilor să imprime cu uşurinţă atât de pe terminale mobile, cât şi de pe alte echipamente conectate la internet, folosind aplicaţia Canon Mobile Printing, Apple AirPrint sau Google Cloud Print. I-SENSYS MF8280Cw şi MF8580Cdw dispun şi de funcţii Wi-Fi, ceea ce permite companiilor să imprime wireless simplu şi rapid din orice colţ al biroului.

Imprimantele şi scannerele cu Wi-Fi pot aduce beneficii masive pentru afacerile mici. Potrivit celui mai recent Office Insights Report , peste două treimi dintre utilizatori consideră că aceste echipamente le pot creşte productivitatea”.

Anil Jagpal, European Marketing Manager pentru i-SENSYS la Canon Europe

Noile imprimante i-SENSYS dispun, de asemenea, de o varietate de funcţii ce permit îmbunătăţirea fluxului de lucru şi economisirea timpului. Funcţia SEND de pe echipamentele seriei i-SENSYS MF8500 oferă utilizatorilor posibilitatea de a scana documente şi de a le trimite direct către adresa de mail sau într-un folder de reţea. Amebele serii i-SENSYS permit, de asemenea, scanarea şi salvarea, dar şi imprimarea documentelor pe şi de pe stick-uri USB, pentru utilitate sporită.

Productivitatea utilizatorilor creşte prin folosirea seriei i-SENSYS MF8500, cu ajutorul Duplex Automatic Document Feeder pentru 50 de file, cu o capacitate maximă de până la 550 de file şi imprimare rapidă pe ambele feţe, pentru a economisi hârtie şi pentru a reduce impactul negativ asupra mediului.

Mai mult, noile echipamente accelerează fluxul de lucru. Utilizatorii pot configura tastele One-Touch pentru funcţiile cele mai folosite, iar tehnologia Quick First-Print reduce timpul de imprimare a primei pagini atunci când multifuncţionala este în modul stand-by.

Noua serie i-SENSYS MF8500 dispune, totodată, şi de funcţii de securitate ce permit utilizatorilor să lucreze într-un mediu protejat fără costuri suplimentare. Cu ajutorul funcţiei Canon Secure Print, documentele sunt imprimate doar dacă utilizatorul introduce parola corectă, păstrând documentele companiei în siguranţă.

i-SENSYS seria MF8200 (MF8230Cn, MF8280Cw) – caracteristici principale           

•             Imprimare, copiere, scanare şi fax color prin intermediul reţelei

•             Compatibilă cu reţeaua internă şi Wi-Fi

•             Apple AirPrint şi Google Cloud Print

•             Imprimare monocrom şi color 14ppm

•             Taste rapide pentru scanare uşoară şi copiere ecologică

•             Display LCD color, cu şapte linii de afişare

•             Scanare în reţea şi compatibilitate cu memorii USB

•             Eficienţă energetică – cel mai bun rating TEC (Total Energy Consumtion) pentru un consum de doar 0,4kWh/săptămână

i-SENSYS seria MF8500 (MF8540Cdn, MF8550Cdn, MF8580Cdw) – caracteristici principale

•             Imprimare, copiere, scanare şi fax color auto-duplex prin intermediul reţelei

•             Compatibilă cu reţeaua internă şi Wi-Fi şi suport PCL 5c/6

•             Apple AirPrint şi Google Cloud Print

•             Imprimare monocrom şi color 20ppm

•             Taste rapide pentru scanare uşoară, copiere ecologică şi imprimare securizată

•             Display LCD color, cu şapte linii de afişare

•             Scanare în reţea, folder de reţea şi compatibilitate cu memorii USB

•             Eficienţă energetică – cel mai bun rating TEC (Total Energy Consumtion) pentru un consum de doar 0,9kWh/săptămână

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button