GadgetTrends

Canon extinde seria de gadgeturi elegante X MARK

Canon extinde linia de calculatoare elegante X MARK odată cu modelul inteligent şi subţire X MARK II. Proiectat atât pentru birou, cât şi pentru uz personal, noul calculator este cel mai subţire din seria X MARK. Combinând designul deosebit al seriei X cu funcţiile multiple, noul X MARK II a devenit practicu un gadget, dar a fost construit și pentru a susţine protecţia mediului. Cu dimensiuni compacte şi taste plate, este perfect pentru utilizarea la birou, în întâlniri sau la evenimente.

Funcţii business accesibile

Calculatorul X MARK II cu 12 cifre dispune de o capacitate mărită a memoriei şi funcţii importante precum Cost-Sell-Margin, Grand Total, Sign Change şi Backspace, pentru simplificarea calculelor complexe şi pentru economisirea timpului. Alte funcţii includ taste pentru Shift, memorie, procentaj şi radical.

Design sofisticat şi elegant

Calculatorul X MARK II are o suprafaţă netedă, durabilă şi mată – disponibil în alb luminos şi negru strălucitor – cu literele mici elegante, din aluminiu. Corpul subţire, liniar, oferă un unghi bun de afişare, pentru o vizualizare mai bună. Tastele principale sunt gravate cu laser, astfel încât semnele să nu se şteargă uşor, chiar şi la folosire frecventă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button