Foto-VideoGadget

Canon a sărbătorit un nou record: 100 de milioane de obiective interschimbabile

Canon-EF_Lineup_100Million_all_the_past_models_JpegCanon a sărbătorit un nou record industrial de producție: obiectivul interschimbabil din gama EF cu numărul 100 de milioane.

Canon este primul producător din lume care atinge performanța industrială impresionantă de 100 de milioane de obiective interschimbabile, la doar unsprezece luni de la producția obiectivului cu numărul 90 de milioane, în luna mai 2013.

În ultimii 27 de ani, de la lansarea gamei de obiective EF și a camerelor EOS SLR, în luna martie 1987, Canon este lider mondial în soluții de imagistică, susținând dezvoltarea unei game largi de tehnologii inovatoare și premiere internaționale, cum ar fi Motorul Ultrasonic (USM), tehnologia cu stabilizator de imagine optic (IS) și elementul cu multiple straturi optice de difracție (DO). Iar, de curând, Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4 x a devenit primul super-teleobiectiv cu zoom din lume care dispune de un teleconvertor 1,4x încorporat.

Gama extinsă de obiective EF se bucură în continuare de succes în toată lumea, obiectivele fiind preferate atât de fotografi amatori cât și de profesioniști, ajungând astăzi la peste 80 de modele și fiind considerată cea mai largă gamă disponibilă pe piața internațională de profil în prezent. Inovațiile recente din gama EF au favorizat accesul în domenii noi, marcate prin două lansări de game: EF Cinema – obiective profesionale destinate cinematografiei, în ianuarie 2012 – și EF-M – pentru camerele EOS M, în septembrie 2012.

Popularitatea gamei de obiective EF a fost din nou evidențiată, recent, de recordul industrial de vânzări a obiectivelor interschimbabile, care plasează Canon pe primul loc, la nivel internațional, în cei 11 ani de la lansare. Mai mult decât atât, luna februarie 2014 a marcat, de asemenea, un alt record istoric de viteză și volum – producția a peste 70 de milioane de camere foto cu obiective interschimbabile EOS, cu film și digitale.

Canon va continua să diversifice și să dezvolte soluțiile de imagistică din portofoliu, având ca bază întreaga expertiză de design optic a companiei, și să extindă domeniul foto/video prin producerea unor modele de obiective și camere excepționale și de încredere, care satisfac toate necesitățile fotografilor – amatori sau profesioniști.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button