AppsGadget

Când moda întâlnește tehnologia: 5 aplicații ce nu pot lipsi din smartphone-ul unei Fashioniste

Să fii femeie e complicat și îți ocupă tot timpul. Să fii o femeie la modă pare deja muncă de super erou. De multe ori și este, însă tehnologia poate fi arma ta secretă.

Și pentru că o adevărată fashionistă este întotdeauna atentă la o ținută până în cele mai mici detalii, cei de la Lenovo au creat telefonul VIBE X2, care poate funcționa ca și accesoriu perfect pentru completarea oricărui look.

Design-ul multistratificat și culorile îndrăznețe ale lui VIBE X2 te ajută să îl adaptezi la orice ținută. În plus, puterea de procesare asigurată de procesorul TRUE8CORE™ te ajută să încarci rapid orice aplicație.

Nu poți să ai întotdeauna timp să mergi la shopping, e complicat să ajungi la săptămâna modei de la Paris, nu-ți permiți un stilist personal care să-ți stea la dispoziție 24/7? Acestea deja au devenit problemele trecutului. Și nu, nu trebuie să câștigi la loto ca să le poți avea pe toate. Trebuie doar să ai un telefon Lenovo și aplicațiile de mai jos.

1. Pose

Cu aplicația Pose poți să afli cum s-au îmbrăcat ceilalți în funcție de vreme și locație. Te ține informată asupra vremii și îți dă idei de outfit-uri în funcție de prognoză. Poți adaugă diverse filtre în funcție de evenimentul pentru care îți pregătești ținuta: un dineu, o simplă zi la birou, o petrecere cu fetele.

2. Poshmark

Uneori exagerăm cu cumpărăturile și, mai ales dacă avem o zi proastă, cu siguranță cumpărăm lucruri de care nu avem neapărat nevoie. Sau ne-a plăcut atât de mult un accesoriu anume ca apoi să descoperim că nu se potrivește cu restul garderobei noastre. Poshmark este o aplicație de resale de modă unde poți adăugă poze cu obiectul pe care vrei să-l vinzi. Ceilalți utilizatori pot reposta sau comenta, ceea poate ajuta în procesul de vânzare.

Lenovo_Vibe X2_Colors

3. The Hunt

E o aplicație despre modă și trenduri, care îți permite să pui o imagine cu o ținută pe care ai văzut-o pe stradă sau la vreun eveniment, iar ceilalți utilizatori te pot ajuta să identifici magazinele de unde îți poți cumpăra hainele care compun ținuta și îți pot da eventual indicații despre prețurile lor. Bineînțeles că și tu la rândul tău poți sări în ajutorul celorlalți. În această aplicație se regăsesc întotdeauna cele mai noi trenduri, așa că o poți folosi pentru a afla noutățile din modă.

4. Fashion Style

Aici vei găsi ultimele noutăți despre designerii de top, ce fac super modelele în călătoriile lor în jurul lumii și vei fi ținută la curent cu știri despre trenduri.

5. Beautylish

Această aplicație te învață arta machiajului, a manichiurii perfecte și a coafurii de vis. Vei primi sfaturi de frumusețe sub formă de clipuri video și tutoriale, astfel încât să devii o adevărată profesionistă de beauty.

Acum că ai toate “armele”, nu ezita să împărtășești prietenilor tăi cele mai cool selfie-uri realizate cu camera foto HD. Folosește cu încredere funcția Beautifier dacă nu vrei să îți bați capul cu ascunderea micilor imperfecțiuni ale tenului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button