Media

Când a fost ultima oară când ai încercat ceva pentru prima dată?

Cu această întrebare echipa Bad Karma Magazine a lansat săptămâna trecută o invitaţie în rândul bloggerilor, oamenilor din presa şi prietenilor dragi, de a fi alături de ei la lansarea revistei online cu acelaşi nume. Invitaţii s-au împrietenit cu Bad Karma la Laboratorul de Cocktailuri, unde au avut ocazia să ciocneasca o eprubetă cu licoare magică şi să afle ce surprize le pregăteşte.

Bad Karma Magazine (www.badkarma.ro) este singurul site experience-based, cu conținut 100% original din România. Sub deviza “Just live a little!”, Ivanna, Draven, Hal şi Clarice scriu pe www.badkarma.ro despre experienţele pe care le au şi toate lucrurile care merită încercate. Puteţi citi impresiile lor la categoriile experiencing, sport, gaming, cârciuming, cooking şi party tips.

“Bad Karma Magazine e o sumă de evenimente şi provocări fără de care ai trăi într-o imensă plictiseală. Bad Karma este drăcuşorul care te îndeamnă să încerci lucruri noi, neobişnuite şi te aduce la concluzia că îţi şi place. Ne dorim să răspândim Bad Karma, să o facem cunoscută şi să trezim interesul oamenilor pentru experienţe noi. Just live a little!“, ne-a spus Ivanna, redactorul revistei Bad Karma.

La evenimentul de lansare a revistei invitaţii au interacţionat cu echipa Bad Karma Magazine, au făcut fotografii “bad” la un panou special amenajat şi au asistat la un show live oferit de Laboratorul de Cocktailuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button