Foto-VideoGadget

Camerele şi proiectoarele JVC, trei premii în cadrul EISA 2013

jvcProducătorul japonez de electronice JVC a câştigat trei premii la ediţia din acest an a prestigioasei competiţii desfăşurată de Asociaţia Europeană de Sunet şi Imagine EISA.

Asociaţia Europeană de Sunet şi Imagine adună sub aceeaşi umbrelă 50 de publicaţii de profil din 20 de ţări europene şi este recunoscută pentru premiile pe care le acordă anual încă din 1982. Categoriile la care EISA acordă premii sunt în număr de şase: audio, video, home theatre, fotografie, electronice auto şi dispozitive mobile. JVC şi-a adjudecat premii la trei dintre cele şase categorii, pentru “Cea mai bună cameră video”, “Cel mai bun proiector” şi “Cele mai bune căşti audio pentru dispozitive mobile”.

Astfel, JVC a câştigat premiul “Cea mai bună cameră video” pentru performanţa camerei JVC GC-PX100. Amintind de camerele profesionale ca design şi oferind atât avantajele unei camere video full HD, cât şi posibilitatea de a prelua imagini precum un aparat foto, totul într-un dipozitiv uşor şi rapid de folosit, GC-PX100 impresionează prin calitatea imaginii pe care o oferă. 219672_GC-PX100B-nv-2

Dotată cu lentile F 1.2 GT şi un senzor de imagine CMOS extrem de eficient, se descurcă remarcabil indiferent de condiţiile de iluminare. Înregistrarea de mare viteză cu 500 de cadre pe secundă şi redarea în slow motion, o face ideală pentru captarea imaginilor foarte alerte. Funcţia WiFi încorporată face mult mai simplă descărcarea filmelor pe tabletă sau PC şi share-uirea lor cu prietenii din canalele de social media. Camera va fi disponibilă în România din toamna acestui an prin partenerul local al JVC, Falcon Electronics, la un preţ recomandat de 1.099 euro, TVA inclus.

Proiectorul JVC DLA-X55R a fost desemnat “Cel mai bun proiector” al anului şi se adresează celor care doresc o experienţă cinematografică la ei acasă. Redarea luminii şi contrastul nativ sunt impresionante, iar reproducerea culorilor se face nuanţat şi natural. Acurateţea imaginii este un alt punct forte, cea de-a doua generaţie de proiectoare cu tehnologia de intensificare a detaliilor “e-Shift 2” redă conţinutul full HD cu un nivel de detaliu apropiat de senzaţia oferită de Ultra HD.

Instalarea lui DLA-X55R se face cu ajutorul unor setări uşor de folosit, incluzând acţionarea motorizată pe verticală şi orizontală, funcţia de memorare a poziţiei lentilei, opţiuni de calibrare extensive şi o serie de moduri de vizionare presetate. Proiectorul este disponibil în România la comandă la un preţ de 4.999 euro, TVA inclus.

Cel de-al treilea premiu EISA câştigat de JVC a fost adjudecat pentru performanţa căştilor audio dedicate dispozitivelor mobile JVC HA-FXZ200. Tehnologia inteligentă dublată de o unitate externă pentru bass permite reproducerea bass-ului fără interferenţe cu mediul exterior sau cu frecvenţele înalte.

219983_HA-FXZ200-EFrecvenţele medii spre înalte sunt redate de dispozitive cu magnet neodinyum, folosind o combinaţie dintre o diafragmă din nanotuburi de carbon şi una doar din carbon. Sunetul rezultat este de o calitate excepţională, cu bass impresionant care nu se impune peste frecvenţele medii şi înalte. JVC HA-FXZ200 sunt un înlocuitor valoros al căştilor audio cu care vin majoritatea dispozitivelor mobile şi vor îmbunătăţi, fără îndoială, experienţa ascultării în mişcare. Căştile audio vor fi disponibile în România începând cu luna octombrie a acestui an, prin intermediul Falcon Electronics, la un preţ de 249 euro, TVA inclus.

Partener JVC, Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Compania are o experienţă de 16 ani în importul şi distribuţia de electronice auto.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button