GadgetTrends

Căldură mare, monşer! Samsung, plus 170% la vânzările de aparate de aer condiţionat în primele 5 luni

Aer conditionat_Seria KDivizia locală a producătorului de electronice Samsung a raportat o creștere a vânzărilor pe segmentul sistemelor de aer condiționat de 170% pentru primele cinci luni ale anului 2013.

Conform studiilor GfK Consumer Choices, pe o piață aflată în creștere cu 93% în primele cinci luni ale 2013, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, Samsung România a înregistrat o creștere peste media pieţei. Motivul? Consumatorii au căutat sisteme de top, cu funcții complexe, care înglobează tehnologii de ultimă generație.

Astfel, Samsung România a ajuns la o cotă de piață de 27,4% în primele cinci luni ale anului, evoluţie la care au contribuit noile game de produse lansate, care răspund noilor cerințe legislative, potrivit cărora sistemele trebuie să dispună de tehnologia digital invertor. Aceasta scade consumul de energie electrică, reducând amprenta de carbon a locuințelor. Atunci când aparatul este în uz, tehnologia Smart Inverter menţine temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului, reducând astfel cantitatea de energie irosită și împiedicând în acest mod fluctuațiile de temperatură.

Citiţi şi despre Gadget Trends: Samsung Galaxy Gear, ceas de mână şi smartphone

“Românii sunt atrași de ideea de a investi în sisteme care pe termen lung îi ajută să realizeze economii substanțiale în ceea ce privește consumul de energie electrică. Aceasta tendință, de a încuraja electrocasnicele eco este susținută și la nivel legislativ. Totodată, observăm un interes crescut pentru produse din ce în ce mai inteligente, care să răspundă nevoilor tot mai complexe ale consumatorilor noştri”, a declarat Claudiu Lapădat, Șeful diviziei Home Appliances în cadrul Samsung Electronics România.  Aer conditionat_Seria K_deschis

Printre lansările din acest an se numără gama de top Samsung – seria K – care oferă posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului. Astfel, utilizatorii se pot asigura permanent de faptul că pot controla, pe deplin, atmosfera din locuință și implicit consumul, chiar și de la distanță . Seria K nu este doar un sistem de răcire, ci şi unul de încălzire, fiind astfel atractiv pentru consumatorii care își doresc să controleze temperatura locuinței, indiferent de anotimp.

Cinci premii în cadrul competiţiei EISA pentru Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria produselor electronice, electrocasnice de larg consum şi în industria componentelor de bază. Compania are 227.000 de angajaţi în 75 de ţări şi are vânzări anuale care depăşesc 143 de miliarde de dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button