BusinessCompaniiTravelTrends

Bucureşti – Tel Aviv, noua rută intrată în portofoliul Wizz Air. Primul zbor pe 15 iunie

Wizz Air, cea mai mare companie low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi o nouă rută, Bucureşti-Tel Aviv, ce va fi operată iniţial de trei ori pe săptămână – marţi, joi şi sâmbătă -, începând cu 15 iunie.

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei.

Zborurile spre Tel Aviv sunt deja disponibile la vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 163 de lei pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

“Sunt foarte încântat să anunţ această rută nouă din Bucureşti spre Tel Aviv. Această veste este una importantă pentru turiştii care vin în România dar şi pentru românii şi europenii aflaţi în căutarea unei vacanţe într-una dintre cele mai populare destinaţii din Orientul Mijlociu, folosind tarifele accesibile Wizz Air. În plus, această rută va  consilida şi legăturile de afaceri între România şi Israel şi suntem convinşi că românii care locuiesc în Tel Aviv vor face această rută extrem de populară”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air

Reţeaua Wizz Air din România constă în prezent din 62 de rute. Până la finalul acestui an, reprezentanţii operatorului aerien estimează ca numărul pasageriror să treacă pragul de 13 milioane de persoane, în creştere cu peste 1,5 milioane de persoane comparativ cu anul anterior.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button