Going OutLife&Style

Bucatarescu o pune la cratita pe Alice Iotta

Dan Silviu Boerescu - Kanal DSambata, 11 mai, incepand cu ora 9.30, la Kanal D, in cel mai fresh show culinar al momentului, Dan Silviu Boerescu demonstreaza ca si blondele seznuale se descurca de minune puse in fata unei tigai. Alice Iotta, sora Simonei Sensual, este invitata speciala din aceasta editie, aratandu-i lui Dan Silviu Boerescu cat de bine stie ea sa faca o ciorba radauteana, varianta cu pui a ciorbei de burta.

Tot atunci, Alexandra Hirceaga, ne invata cum sa pregatim un delicious pui la tigaie cu susan si sos de prune, iar Bucatarescu propune piept de porc la cuptor, uns cu dulceata de ceapa rosie. La desert, Dan isi rasfata invitatii cu o crema de lapte cu visine, migdale, smochine si stafide, dar, si cu delicioasa reteta de clatite cu flori de salcam.

Kanal D Romania este parte din Dogan Media International – subsidiara grupului Dogan Yayin Holding (DYH), lider pe piata de media in Turcia. DYH are in portofoliu sau: cela mai importante cotidiene din Turcia printre “Milliyet” si “Fanatik”, cele mai vizionate posturi TV (printre care Kanal D, Star TV si CNN Turk), numeorase statii radio si case de productie audio, video si print.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button