Destinatia saptamaniiTravel

Blue Air lansează ruta Bucuresti – Amsterdam cu zboruri zilnice!

Blue Air își extinde rețeaua de destinații și introduce zboruri zilnice București – Amsterdam din toamna 2020.

Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la rețeaua de rute operate, cu 7 zboruri pe săptămână.

Cu bilete la prețuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureștiul cu Amsterdam și cu întreaga lume, punând la dispozitia pasagerilor săi servicii zilnice către si dinspre această destinație-cheie la prețuri competitive.

Începând cu 4 septembrie, Blue Air va opera zboruri zilnice către / dinspre București Otopeni (OTP) către Amsterdam Schiphol (AMS), conform orarului

  • OTP 08:20 – AMS 10:20
  • AMS 11:10 – OTP 15:10
  • 7 zile/ saptamana

„Suntem foarte încântați să anunțăm noua rută Bucuresti – Amsterdam și să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noștri soluții performante de transport aerian cu servicii de calitate la prețuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviație și pentru industria călătoriilor. Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air își consolidează poziția de lider pe piața din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinatie-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât și pentru cele de business între Olanda și România. Mai mult, prin această nouă rută, oferim opțiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button