Uncategorized

Biriș și Zonga, recompensați la “The Next Web Romanian Startup Awards”

Nu sunt fan înfocat Zonga, însă băieții se mișcă bine. Marketing “ca la carte”, parteneriat strategic cu Vodfafone și acces la 17,5 milioane de melodii și 1,8 milioane de albume aparținând unui număr de 1,4 milioane de artiști. Și totul vibrează pentru Sergiu Biriș, director executiv al Trilulilu Music, compania care a dezvoltat serviciul și care a surprins publicul român oferind melodii și albume în exclusivitate!

Zonga a reușit să îmbunătățească fundamental modul în care românii ascultă muzică. Acest lucru este confirmat de cele două premii obținute în cadrul competiției The Next Web Romanian Startup Awards, acordate în urma votului publicului. Serviciul de streaming online ce poate fi accesat atât de pe calculator, cât și de pe mobil, a câștigat categoriile „Best Design” și „Best User Experience”.

Competiția, care premiază anual cele mai populare startup-uri autohtone, are 7 categorii de concurs, Zonga fiind nominalizată la 5 dintre acestea: cel mai bun co-fondator, cea mai bună aplicație pentru mobil, startup-ul anului, cel mai bun design, cea mai bună experiență a utilizatorului. Nominalizații au fost aleși de juriul The Next Web, care a selectat 35 de finaliști dintre 1.400 de propuneri primite din partea publicului. Câștigătorii au fost aleși de către public, printr-un sistem de votare online.

„Când am lansat Zonga ne-am propus să îmbunătățim fundamental modul în care românii ascultă muzică, iar obținerea acestui premiu ne dovedește că suntem pe drumul cel bun. La fel de tare ne bucură și premiul Best Design, o recunoaștere bine-meritată de echipa care a lucrat la acest proiect timp de mai bine de 2 ani”

Sergiu Biriș, director executiv al Trilulilu Music.

Utilizatorii români au fost primii care au ascultat noul album al lui Bruno Mars, „Unorthodox Jukebox”, acesta fiind disponibil în exclusivitate pe Zonga la începtul lunii decembrie, cu o săptămână înaintea lansării oficiale. De asemenea, Ștefan Stan, câștigătorul competiției „Vocea României”, a lansat în exclusivitate pe Zonga single-ul „White Christmas”, un duet cu Alice Francis, cunoscuta artistă de electro-jazz din Germania.

În prezent, Zonga facilitează accesul utilizatorilor la toată muzica lor preferată, melodiile putând fi accesate online, de pe calculator sau de pe telefonul mobil. Până în prezent, utilizatorii serviciului au creat peste 100.000 de playlist-uri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button