TravelTrends

Bilete de avion reduse cu 20% la Wizz Air. Doar pe 30 aprilie! Wizz Air Ungaria primeşte o aeronavă A320

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anuntă o nouă promoţie de primavară. Astfel, pentru rezervările făcute în 30 aprilie, pasagerii vor beneficia de reducerea de 20% a tarifelor.

Potrivit reprezentanţilor companiei, discount-ul de aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele şi este valabil pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare.

Totodată, transportatorul aerian a anunţat faptul că Wizz Air Ungaria şi-a îmbogăţit flota cu prima aeronavă A320, echipată cu sistemul  Sharklet – de economisire a combustibilului. Operatorul din Ungaria devine astfel a doua companie est-europeană care implementează acest sistem, după ce prima livrare a fost direcţionată către Wizz Air Ucraina, în martie 2013.

Află mai multe despre cursele Wizz Air spre Italia. 

Comenzile totale Wizz Air de aeronave se ridică la 112. Odată cu această livrare, flota Wizz Air aflată în uz se ridică la 41 de aeronave A320 şi va creşte la 43, în săptămânile următoare.

Citeşte despre noua rută spre Azerbaijan.

Sharklets reprezintă noile dispozitive pentru vărfurile aripilor care îmbunătăţesc aerodinamica aeronavei şi reduc semnificativ consumul de combustibil şi emisiile cu 4%, pe sectoarele de zbor mai lungi. Sharklets sunt disponibile pe gama nouă de aeronave A320 şi oferă companiilor flexibilitate în a adăuga în jur de 100 de mile nautice sau pot permite creşterea sarcinii până la 450 de kg.

Citeşte despre noua rută spre Dubai.

Pentru acest an, oficialii operatorului Wizz Air estimează un număr de 13,5 milioane de pasageri, cu 1,5 milioane mai mulţi ca anul precedent, şi atingerea pragului de 300 de rute (în prezent sunt disponibile 270 de rute) care fac legătura cu 94 de destinaţii din 33 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button